Левица - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Jack NolanProf.19
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Mozi da te prasam dali sam si veruvas vo ova?
Што е битно дали си верува кога тој не го ни напишал, негово е само да го објави на форумов и со тоа да си ја исполни месечната квота. Ако му дадат и рецепт за торта и тоа ќе го објави овде.

Што е битно дали си верува кога тој не го ни напишал, негово е само да го објави на форумов и со тоа да си ја исполни месечната квота. Ако му дадат и рецепт за торта и тоа ќе го објави овде.
Abe da go objavi. I da e taka, pak be mora da drzi barem malku voda, a ne samo taka da lupni kolku da se lupni nesto...

Abe da go objavi. I da e taka, pak be mora da drzi barem malku voda, a ne samo taka da lupni kolku da se lupni nesto...
Класично тролање со цел да се загуши муабетот. Инаку сосема се согласувам одговорите му се полоши од чат гпт.

АНТИ-МАКЕДОНСКАТА КОНЦЕПЦИЈА НА ЦАРОВСКА ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА!

⚠️Погубната Концепција за основно образование на Царовска, која беше најавена кон крајот на 2020 година, се реализира со жестоко темпо. Она на што уште од почеток од Левица како политичка партија предупредувавме беше дека оваа т.н Концепција нема ниту намера, ниту потенцијал да го подобри системот на образование веќе е сė поочигледно.

⛔️Вистинската намера е перфидно разнебитување на руинираниот образовен систем и, што е најлошо - бришење на ИСТОРИЈАТА, континуитетот и идентитетот на македонскиот народ.

❗️Веќе се бришат содржините кои се однесуваат на Историјата на македонскиот јазик од електронските изданија на учебниците (пр. од учебникот за седмо одделение), а во шесто одделение се воведува хибридниот предмет Историја и општество, каде во истиот неделен фонд на часови се вметнуваат содржини од Географија и Граѓанско образование.

⚠️Односно, во услови кога официјална Софија усвојува Резолуции со кои македонскиот јазик се сведува на ДИЈАЛЕКТ на бугарскиот јазик, пробугарските СДС и ДУИ самоиницијативно го бришат предметот Историја на македонскиот јазик од наставната програма!

⛔️Додека внукот на Ахмети купува државен имот за нула денари, одвај полнолетниот син на Заев отвора компании за електрична енергија и додека сопругата на Ковачевски добива државно земјиште за багателни цени - единствената реформа на неспособната владејачка гарнитура е БРИШЕЊЕ на антифашистичкото минато на македонската нација.

Односно, единствената визија за европска иднина на квинслишката СДС е прифаќање на сите негаторски услови по македонскиот идентитет - од страна на странските и домашните шовинистички елементи.

#Левица

ОПШТИНАТА СПРЕМАШЕ ФАЛСИФИКАТ ВО ВРСКА СО ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ТРИ ДЕТАЛНИ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ-ТОЧКАТА ЈА ПОВЛЕКОА ВО ПОСЛЕДЕН МОМЕНТ (https://t.me/iLevica/619)

-“Претседателот на Совет кажа дека тоа му е работа на службите. Имаме едно прашање. Кои се тие служби? Овде излегува како да се некои тајни служби, затоа што не ги знаеме кои се тие. Само служби се спомнуваат, само службите се виновни, службите не работат...

Кои се тие служби? Значи во таа служба има некое лице со Име и Презиме и со адреса на живеење.

❗️Рековте дека имате недостаток на стручен кадар. Да, се согласувам, но имате вишок на нестручен кадар.”

-Излагање на советникот Иван Јованоски

#ЛевицаОдСоветите

ЛИНК (https://fb.watch/luoWVSRLxa/)

Telegram (https://t.me/iLevica/619)
Левица ️

Ми треба мала помош…
До сега бев член на една друга партија, па сакам да излезам од истата. Како да го направам тоа?
И дали ако си еднаш зачленет засекогаш си член таму или тоа важи одреден период (5,10 год.)?

Ми треба мала помош…
До сега бев член на една друга партија, па сакам да излезам од истата. Како да го направам тоа?
И дали ако си еднаш зачленет засекогаш си член таму или тоа важи одреден период (5,10 год.)?
аман бре, кој ќе знае дека си бил член на некоја таму мала партија, некогаш?
како ќе дознае?

Ти си мислиш дека партиските списоци на членство се даваат на увид секому?

Ми треба мала помош…
сигурен си дека ти треба помош од форумски мајтапчии, барај помош на некое друго место ;)

Мислам дека на Левица не и смета тоа што членот бил член на некоја друга партија. СДСМ на пример со новото членство ако не се ажурира на неколку години му престанува членството. Во Левица е малку поинаку членувањето а се тоа е убаво објаснето на нивната веб страна. Кои се одговорностите и кои се начелата под кои членот треба да се придржува.

Мислам дека на Левица не и смета тоа што членот бил член на некоја друга партија. СДСМ на пример со новото членство ако не се ажурира на неколку години му престанува членството. Во Левица е малку поинаку членувањето а се тоа е убаво објаснето на нивната веб страна. Кои се одговорностите и кои се начелата под кои членот треба да се придржува.
Истиот патерн на пишување како Сунгер Боб.

Левица, романтизам...Ставаат слики од падобранци, а забораваат дека ова не е Филистин на Јасер Арафат..Ова е Филистин на брутални кољачи, крволочни убијци на деца и жени и анационални религиски фанстици....

Смешни ми се од една страна Левица а од друга страна ДПМНЕ (СДС врска неам што прават) како реагираат со ситуацијата во ветената земја.

Израел вс Палестина ми е тотално небитна тема, ич к*р не ме боли за нив, сите да се испотепаат меѓусебе таму - час од сонот нема да изгубам. Али од партииве и за нивните членови добивам чувство дека се води некаква конечна света војна.

Толку многу проблеми имаме дома, ме здоболе за некакви си инцестоиди фаци кои се колат таму некаде преку: седум мориња, седум долини, седум ридови и седум реки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom