Летувајте во Валона, Албанија!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Албанија да ти била прекрасна земја....

КЛИК
да видите какви убавини има во Валона, Албанија.

не е прв пат :) коа немаш свое земај од комшијата

И секако, земаат од најдобрите. :back:

Фантом, јас не гледам ништо скопско тука... :back:

Земале од охриѓани сепак.

Прашај се зошто ставиле преубава слика од Канео, а не од машина за перење со гумени чизми во Вардар. :pipi:

Абе ај, претерувате :)
Секој посетител на сајтот може да стави фотографија, а американците не знаат многу-многу кај е Влора а кај Охрид (покасно малку се утврди никој дека не ги ни проверува фотографиите, секој може нерегистриран да прикачи било која и автоматски се објавуваат). Јас сега за Охрид ја ставив сликава.

croatia.jpg

Иначе
Since World66 is open content, most of our information can be edited by you directly, just go to the page where you found the incorrect information and click [edit this].
Edit:
http://www.world66.com/europe/maced...e?pic=europe/macedonia/ohrid/ohrid_lake_klime
:pos:

А иначе да ви кажам летувајте во Валона , пријатно ќе се изненадите колку е подобро отколку Грција. Досега таму ми бил најдобриот одмор....

Abe neka ne ve lazat da idete ja bev lani pojse ne sum se zaebal u zivot!!!!

А иначе да ви кажам летувајте во Валона , пријатно ќе се изненадите колку е подобро отколку Грција. Досега таму ми бил најдобриот одмор....
Па да ви кажам, ако патот од граница до Валона се направи, сите Скопјани,од Охрид ќе се преселат таму. Ем е во Албанија е поефтино, ем море си е море:helou:

Ej ама и онаа слика со лежалката не е лоша :pos2::pos2::pos2:

Абе ај, претерувате :)
Секој посетител на сајтот може да стави фотографија, а американците не знаат многу-многу кај е Влора а кај Охрид (покасно малку се утврди никој дека не ги ни проверува фотографиите, секој може нерегистриран да прикачи било која и автоматски се објавуваат). Јас сега за Охрид ја ставив сликава.

croatia.jpg

Иначе
Edit:
http://www.world66.com/europe/maced...e?pic=europe/macedonia/ohrid/ohrid_lake_klime
:pos:
Слика од Канео.Браво за сликава Принц.:pos2::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom