Лејди Гага ќелава?!

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Лејди Гага ја проба секоја луда фризура на својата коса, па единственото што ѝ остана беше да се појави без коса. 25-годишната пејачка го направи токму тоа.
Таа се појави ќелава во англиското шоу на Paul O’Grady и со емотивна изведба на песната „Hair“ ја воодушеви публиката. Се разбира, ништо не заврши тука. Видеото од изведбата веќе ја освојува интернет мрежата и на големо се поставува прашањето дали Лејди Гага навистина е ќелава или ова е уште еден мејкап трик.

Во видеото Гага навидум ќелава свири на пијано прекриено со коса, облечена во тиркизен фустан направен од синтетичка коса. На пијаното стои тиркизна перика која Гага ќе ја постави на себе кон средината на песната.

Во интервјуто, домаќинот Пол ѝ се обраќа на Гага со зборовите: „Поминаа 3 години откако за првпат се сретнавме и толку многу работи се променија од тогаш. Јас имам повеќе брчки, а ти го освои светот“. На тоа Гага одговори: „Да. И имам помалку коса o_O“. Со тоа Гага уште повеќе ги засили гласините дека навистина е ќелава.

Што мислите? фејк или? -.-

превземено: http://www.radiomk.com/scena-makedonija-balkan-svet/37/544

За пари и слава ... ова здравјето ќе си го одземи ако треба xD не е нормална Жими МаМа !

можам само да речам две реченици

не е шишана бре видете колкава и е главата позади
мислам дека и самата има кажано дека е "мејкап трик"

Кога нема да можеш со способностите кои се потребни да ја освојуваш музичката публика, ќе (пробуваш да) ја освојуваш со нешто друго.

секоја комерцијална изведба се основа на настапот а после тоа на пеењето. ама коа пеењето не оди, ќе ти тргне настапот и тоа како.

Кога нема да можеш со способностите кои се потребни да ја освојуваш музичката публика, ќе (пробуваш да) ја освојуваш со нешто друго.
Сакаш да кажеш дека незнае да пее?
Е во тоа не сум баш сигурен.

се забележува дека е фејк,огромна и е главата. :D

ако некој знае да пее и да прави добри сценски настапи тоа е ГаГа...не ми верувате? побарајте го било кое видео на YouTube од неа со "acoustic" па да видите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom