Легендите никогаш не умираат

• Креатор на темата Креатор на темата Mazak
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе ќе собираме 1000 евра за поправка на забите кога по 1-2 месеца некој со бокс повторно ќе му ги искрши протезите. Ептен умара типот.
Што имаш ти со него? ... од кај знаеш ?

Што имаш ти со него? ... од кај знаеш ?
Немам ништо со него ама сигурно ги изгубил забите поради ќотек бидејки ако ги гледаш неговите клипови од 2011 години типот си ги има сите заби и не му се ни расипани. После во 2012 одеднашка му фалат едно 5-6 зуба. Чим не паднале од кариес или парадентоза сигурно паднале од некој бокс :boksix:

Штом ги имаш овие информации имаш нешто со него ти само не сакаш да кажеш јавно, ама нема врска....
Сигурно и знаеш за аферата со Кинескињата во не знам кој хотел во БГ, тогаш му паднале забите.
Он сакаше и да си купи вилица од црнец зашто сака тврд плод, ама го нема на нет тоа отиде заедно со Москри.

Овој љубовниот демек доктор член од вчера со 51 мислење одма се слага су Сунѓерчето,..
Или Боби си најде другарче или си креирал свое со друг јузер :unsure:

Овој љубовниот демек доктор член од вчера со 51 мислење одма се слага су Сунѓерчето,..
Досадно ми е, а форумов е одличен и интересен начин на тепање време(y)

Ти да не им љубомориш бе Антик? :)
Нека се сакаат луѓето... а ако има втор јусер, тоа е више психолошки проблем.[DOUBLEPOST=1421071621][/DOUBLEPOST]
Досадно ми е, а форумов е одличен и интересен начин на тепање време(y)
Купи си циганка друже, нека ти биде забавно.
Дај кажи нешто поише за Џедајот од Србија.
И кажи ако знаеш некој Македонски Џедај..
Нашиот џедај е Мики Ли Од Штип! Редок род..

Ма Џедајот Кале уствари е еден опасен шеретлија, вработен е во пекара и работи ловекот, ниту е социјален случај ниту е некоја ментална будалетинка, само во него има харизматична артистика, тој не е личност тој е театрален лик, меме ми е многу смешен како на каков начин го исмејува општеството околу него.

Ма Џедајот Кале уствари е еден опасен шеретлија, вработен е во пекара и работи ловекот, ниту е социјален случај ниту е некоја ментална будалетинка, само во него има харизматична артистика, тој не е личност тој е театрален лик, меме ми е многу смешен како на каков начин го исмејува општеството околу него.
Драган е ЏЕДАЈ. Ја знае вистината, тоа е многу повеќе од доволно. :) Овие остатоков ... пијат сок со цевка и цепаат врат.[DOUBLEPOST=1421072237][/DOUBLEPOST]
^ ^
Ме изнасмеа:aplauz::pos:
Кој Ја ? Смеј се бе другар, добро е да се смееш.
Не ги сфаќам оние клиторисине што се надркани ко девет питбули на фејсбук.
Опинок во оцед, компир под мишка и одмарај во мирот : на тие. :)

Последно уредено:
Мене ми се смеј, не кради :D

Аа значи се САКАТЕ! Ве препуштам младиќи, чил оут мај брадрс .. кип ит рил енд сак титс. :)

Во секој случај, многу храбар човек е и одличен природен глумечки талент.

Луѓе бе, 2015-та е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom