Gandradelic
Banderash
Што имаш ти со него? ... од кај знаеш ?Џабе ќе собираме 1000 евра за поправка на забите кога по 1-2 месеца некој со бокс повторно ќе му ги искрши протезите. Ептен умара типот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што имаш ти со него? ... од кај знаеш ?Џабе ќе собираме 1000 евра за поправка на забите кога по 1-2 месеца некој со бокс повторно ќе му ги искрши протезите. Ептен умара типот.
Немам ништо со него ама сигурно ги изгубил забите поради ќотек бидејки ако ги гледаш неговите клипови од 2011 години типот си ги има сите заби и не му се ни расипани. После во 2012 одеднашка му фалат едно 5-6 зуба. Чим не паднале од кариес или парадентоза сигурно паднале од некој боксШто имаш ти со него? ... од кај знаеш ?
Досадно ми е, а форумов е одличен и интересен начин на тепање времеОвој љубовниот демек доктор член од вчера со 51 мислење одма се слага су Сунѓерчето,..
Или Боби си најде другарче или си креирал свое со друг јузер![]()
Ти да не им љубомориш бе Антик?Овој љубовниот демек доктор член од вчера со 51 мислење одма се слага су Сунѓерчето,..
Или Боби си најде другарче или си креирал свое со друг јузер![]()
Купи си циганка друже, нека ти биде забавно.Досадно ми е, а форумов е одличен и интересен начин на тепање време![]()
Драган е ЏЕДАЈ. Ја знае вистината, тоа е многу повеќе од доволно.Ма Џедајот Кале уствари е еден опасен шеретлија, вработен е во пекара и работи ловекот, ниту е социјален случај ниту е некоја ментална будалетинка, само во него има харизматична артистика, тој не е личност тој е театрален лик, меме ми е многу смешен како на каков начин го исмејува општеството околу него.
Кој Ја ? Смеј се бе другар, добро е да се смееш.^ ^
Ме изнасмеа![]()