Легализирање на марихуаната?

• Креатор на темата Креатор на темата Штрудла!
  • Време на започнување Време на започнување

Да се легализира Марихуаната во РМ ?

• Вкупно гласачи
    435
Легализирале или не, исто ми се фаќа....билките од пролетната реколта ми се при крај...:icon_lol:
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:08 ---
милош, mladenc0, Doom3, El Bandito, SomeoNe!, Kresarian, Noorotic, Templar III, Epics™, ...THE BLUE ONE..., nikola2, Branchez

Турбофолк народњаци :icon_lol:

Легализирале или не, исто ми се фаќа....билките од пролетната реколта ми се при крај...:icon_lol:
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:08 ---
милош, mladenc0, Doom3, El Bandito, SomeoNe!, Kresarian, Noorotic, Templar III, Epics™, ...THE BLUE ONE..., nikola2, Branchez

Турбофолк народњаци :icon_lol:
Леле колку тек сеа дознав дека можело да се глеа ова!!!! :pos::pos::pos:

Значи вие луѓе кажувате дека Холанѓаните се сите болни од шизофренија, се губат, добиваат бронхитис и слично ?
бај д веј се што се користи претерано е лошо за здравјето на луѓето, цигарите, алкохолот, милката, и.т.н :)

Ја сум за да се легализира. Ќе се наплаќа 18% ДДВ и автоматски и буџетот поголем. Нека се легализираат и сите дроги, тој што е ненормален да посегне и да си го уништи својот живот со дрога, ќе посегне безразлика дали е легализирана или не.

Но мистер Роба Роба времето ке пројде, НАСКОРО КАЈ ВАС ДОМА ЕН ТЕ ШЕ КЕ ДОЈДЕЕЕЕЕЕ :))))

Дечки,дечки 5 милијарди дај ми ти..

Да пратиме еден апел до Грујо или да се собериме пред Владата на РМ да ја легализира !
Како што можеме алкохол и цигари да си купиме така да е и за тревата ! не е ништо по различна !

Е да бе да легализираат и како после сите тие мафијаши ќе ги прават својте енормно големи пари o.O ... не иде така со легализација мора некој да ќарува од тоа што е илегално

Е да бе да легализираат и како после сите тие мафијаши ќе ги прават својте енормно големи пари o_O ... не иде така со легализација мора некој да ќарува од тоа што е илегално

Не траскај во Холандија е легализирана марихуана ама тоа не значи дека можеш 100 тони да увезеш и да продаваш кога ќе ти текне, таму е огромен бројот на криминалци кои шверцуваат огромни количини баш поради тоа што има мала дозволена квота која може да ја продаваат.

Е да бе да легализираат и како после сите тие мафијаши ќе ги прават својте енормно големи пари o_O ... не иде така со легализација мора некој да ќарува од тоа што е илегално

Плус спектакуларните наслови по весници - уапсен наркозависник со 0,82 грама марихуана, а истовремено хероин со тони е транзит низ Македонија...

Не траскај во Холандија е легализирана марихуана ама тоа не значи дека можеш 100 тони да увезеш и да продаваш кога ќе ти текне, таму е огромен бројот на криминалци кои шверцуваат огромни количини баш поради тоа што има мала дозволена квота која може да ја продаваат.
Нека е државна продажбата, барем вака и (дел од нив) нема да се илегални увозници.А и добро ќе е за буџетот.

дали може мафијашите да работат со леб и ѓевреци?

дали може мафијашите да работат со леб и ѓевреци?
ватс јор поинт ?
--- надополнето: 1 март 2012 во 23:47 ---
али исто така можеш стебленце дома да си имаш :)

А колку е убаво за 50 денари да те малтретираат џандари и да шеташ по судови, затвори, станици, марици и да се отепаш од давање пари за адвокати, а од другата страна некој си прави милиони пред очите на сите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom