LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Decki imam quart tv 40ka e sea neso me zeza slikata preliva koga ke pustam youtube a inace vaka si e dobra znaci preliva samo na klipovi kako da go resam problemov ili na servis da go nosam
леле добро е што не се стрчав по тие тевеа во АМЦ сакав за 16000 48 инч да купам гледам сите го имааат истиот проблем ПЕРФЕКНА слика но кочи...

леле добро е што не се стрчав по тие тевеа во АМЦ сакав за 16000 48 инч да купам гледам сите го имааат истиот проблем ПЕРФЕКНА слика но кочи...
Sho dalje od AMC , pogotovo od taj Шкуарт!

Така е кога не слушате. :D
И сигурно е перфектна сликата. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

И сигурно е перфектна сликата. [emoji23]

да но за некое чудо даваат 5год гаранција незнам за што,,,замена при дефект или поправка или едно и друго????

И сигурно е перфектна сликата.
emoji23.png

да но за некое чудо даваат 5год гаранција незнам за што,,,замена при дефект или поправка или едно и друго????
mene nov mi dadoa i mi rekoa ako se rasipe i ovoj pak nov ke ti dademe u fabrikata u tursska na 20 sekundii iskaca po eden u 3 smeni

Ќе заврши работа со Тесла и Хитачи истото па дури и ќе тера повеќе од 2 години

Sent from my iPad using Tapatalk
Hitachi-то има супер слика,барем мојов кој го земав за евтини пари-мислам дека беше 11.000 ден. 32 инчен лед,ретко кој тв има ips-екран во оваа класа,разликата е очигледна,ми прегоре лед-сијаличка пред истекот на гаранцијата,тоа е се[DOUBLEPOST=1520801203][/DOUBLEPOST]
Jas imam Hitachi veke 3 i pol godini i niso ne mu fale. Drugar mi ima hitachi 4 god i nema problem. Tursko proizvodstvo se i se so dobar kvalitet barem za cenata. Kvaliteten ekran, pruducira kvalitetna slika, a posebno ovaj 4K model koa ke ja poglednes slikata ima da se :eek:
Samo prvo stavi si na USB 5-6 komada 4K videlca da go probas pred da go zemes. Aaa ti fane oko odma zimaj nosi.
Брендот кој ги прозведува Хитачињата е Vestel,поранешен Арчелик(по шпоретите ќе ви текне),инаку имаат перфектна слика(IPS-екрани) која е далеку подобра од обичните и евтини TN-панели[DOUBLEPOST=1520801824][/DOUBLEPOST]
kupen e od neptun hitachi 43 smart za dobra cena low budget, toa e toa, vo neptun napravena bese sporedba na 4 tv, sharp,fuego,hitachi,grunding site tv, bea ukluceni na ist tv kanal vo full hd,1080i slikata na ovoj bese naj cista i naj dobra vo kontrast,ostrina ,boi,
https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=1_174_173&product_id=225682
Хитачито има најдобра слика затоа што има IPS-панел,овие другиве веројатно се со TN-панели

Последно уредено:
Hitachi-то има супер слика,барем мојов кој го земав за евтини пари-мислам дека беше 11.000 ден. 32 инчен лед,ретко кој тв има ips-екран во оваа класа,разликата е очигледна,ми прегоре лед-сијаличка пред истекот на гаранцијата,тоа е се[DOUBLEPOST=1520801203][/DOUBLEPOST]
Брендот кој ги прозведува Хитачињата е Vestel,поранешен Арчелик(по шпоретите ќе ви текне),инаку имаат перфектна слика(IPS-екрани) која е далеку подобра од обичните и евтини TN-панели[DOUBLEPOST=1520801824][/DOUBLEPOST]
Хитачито има најдобра слика затоа што има IPS-панел,овие другиве веројатно се со TN-панели
denes nabaven uste 1 hitachi 43incen smart od neptun, top e

со здравје да си го користиш,не е лош,мана некоја му најде ли??
fala, nema mana , super e -vo smart menito se dvizi brzo .... slikata e Ok, zvukot e ok povrzan e na 2>1 sony, toa e toa cepi youtube, na 1080i :)

fala, nema mana , super e -vo smart menito se dvizi brzo .... slikata e Ok, zvukot e ok povrzan e na 2>1 sony, toa e toa cepi youtube, na 1080i :)
ти ги пушта ли 4К филмовите от уесбето,мене ФУЕГОТО и ТЕЛЕФУКЕНОТ не???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom