65Здраво, сакам да ве прашам, ќе местам тв на зид, најблиската точка за гледање е 3м а најдалечната е 4.5м. Кој идеален тв би бил за кај мене? Се мислам помеѓу 60 или 65. Фалаааа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
65Здраво, сакам да ве прашам, ќе местам тв на зид, најблиската точка за гледање е 3м а најдалечната е 4.5м. Кој идеален тв би бил за кај мене? Се мислам помеѓу 60 или 65. Фалаааа
Оди на Hisense боље, имаш солидни серии 7100, 7500Сакам да купам JVC телевизор 50 инчен во Техномаркет на промоција ме интересира дали некој има искуство со брендот?
Pobaraj na Reklama 5zdravo decki prasane polovni 24 inci televizorcina ko Fuego ili Telefunken kade ima?!??!?!
8506Ај некој кој се разбира од телевизори да каже кои од овие два Филипс смарт телевизори се подобри.
Ај некој кој се разбира од телевизори да каже кои од овие два Филипс смарт телевизори се подобри.
8505 е 2020 модел, 8506 ти е 2021.Ај некој кој се разбира од телевизори да каже кои од овие два Филипс смарт телевизори се подобри.