Last Man Standing (Primera División)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е...
На ПЛ јас и откако одбрав двапати ист тим, си продолжив да играм... па дури после неколку кола си ја видов грешката и се пријавив :D

Веќе ќе се случуваат вакви грешки, па мора малку подобра контрола од моја страна :)
Ја мислам дека треба и тој што пријавил два исти тима да се казни, а и тој што ја контролира играта :P

Ја мислам дека треба и тој што пријавил два исти тима да се казни, а и тој што ја контролира играта :P

Точно. Да му се забрани да ја води играта!
Предлагам играва да продолжи да ја води победникот од последната сезона...

Точно. Да му се забрани да ја води играта!
Предлагам играва да продолжи да ја води победникот од последната сезона...
Така никој нема да сака да игра :D

Нема шанси поради мене, Дани да испадне.

Се заебавав бе, се прават грешки. Ако за вакво се трга, треба пола администрација да биде сменета 10 пати месечно :D

Море кој ве врти... пак ќе си ја искористам предноста на домашен терен.
За кого ? За Реал!

Сите среќни и задоволни на крај нели :D
(да де скоро сите) :LOL:

Ајде Дани биди маж и казни се! :D

Заебавам, нема смисла да испаѓаш, ама мислам оти би требало бар да проверуваш да не избрал некој дупли тим. :) Чисто забелешка, иначе одлично ја водиш играва и без глупости друг да ја води. :)

Ќе си ги запишувам тимчињата, на крај само ќе му ги дадам на Дани, не за друго, да не му ја замачкам победата пред другите.

Најдобро уште од прво коло направете си стратегија, испратете ми ги сите 20 тимови, ќе ги запишам... и после секое коло ќе ве известувам во темава до каде сме :D

Ни доцнење, ни избирање два пати ист тим :)

Најдобро уште од прво коло направете си стратегија, испратете ми ги сите 20 тимови, ќе ги запишам... и после секое коло ќе ве известувам во темава до каде сме :D

Ни доцнење, ни избирање два пати ист тим :)

Јас кога бирам и моменталната форма или неформа (во смисла редно е да земат поен :D) има улога. :) А нема шанса да изберам 2 пати ист тим, оти по 101 пат проверувам, оти ептен сакам да победам на некоја од ЛМС. Така да, јас ќе си терам коло по коло. Ама почна да се намалува заинтересираноста полека полека. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom