Лаптоп Или Таблет ?

• Креатор на темата Креатор на темата Evaaa11
  • Време на започнување Време на започнување

Лаптоп Или Таблет ?

• Лаптоп

Гласови: 30 83,3%
  • Таблет

Гласови: 6 16,7%

• Вкупно гласачи
    36
Додека пак за работа со таблет нема шанса ни да помислам, едвај лаптопот ми ги задоволува потребите, во зависност од проектите што ми влетуваат некогаш дури и со лаптоп >30к имам мака со сецкање и кочење.

Лаптоп од 30к е pretty much junk.

Лаптоп од 30к е pretty much junk.
Многу зависи. Не е се до ценатаа... Нашиве продавници ги продаваат по иста цена истите лаптопи со години се додека не се продадат. Па имаш лаптопи последна генерација со лаптопи од пред 4-5 години еден до друг на штанд, по ИСТА цена!!! Кој се заебе се заебе :)

Многу зависи. Не е се до ценатаа... Нашиве продавници ги продаваат по иста цена истите лаптопи со години се додека не се продадат. Па имаш лаптопи последна генерација со лаптопи од пред 4-5 години еден до друг на штанд, по ИСТА цена!!! Кој се заебе се заебе :)

Генерално идат со интегрирани или слаби графички, и дуал кор процесори - такви лаптопи не се соодветни за работа. За околу 50к има.

Генерално идат со интегрирани или слаби графички, и дуал кор процесори - такви лаптопи не се соодветни за работа. За околу 50к има.
Зборот ми беше по продажниве центри, да не именувам сега...
влегува клиент гледа два лаптопа i5, i5, еден до друг, прилично иста цена.
едниот излегол пред неколку месеци, другиот пред неколку години што не им се продал :)

е така де за електроника зборувам и јас... на каде ти отиде паметот ауу?
:)
... мене не ми отиде паметот, само двосмислено кажано, па да се потенцирам да нема забуна ! :icon_mrgr:

Не треба ни разлика да прајш помеѓу лаптопот и таблето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom