Лап-топ тастатура

• Креатор на темата Креатор на темата Kalap Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јули 2009
Мислења
91
Поени од реакции
32
Локација
The World, The Universe
Драга Кајгана и нејзините членови, ако некој знае дали е можно да сменам, поправам, заменам типки на тастатура од лап-топ ќе го замолам да ми помогне. Верувам дека и некој друг го има овој проблем, а и други проблеми, прашања, информации новости итн. во врска со тастатурата на лап-топ компјутер. Поздрав, се најдобро и благодарам однапред!

Драга Кајгана и нејзините членови, ако некој знае дали е можно да сменам, поправам, заменам типки на тастатура од лап-топ ќе го замолам да ми помогне. Верувам дека и некој друг го има овој проблем, а и други проблеми, прашања, информации новости итн. во врска со тастатурата на лап-топ компјутер. Поздрав, се најдобро и благодарам однапред!

Кој модел ти е? Јас на делл постарите модели сам му менував. Лесно е

Тошибата ја имам веќе 3 години и повеќе, маста и ја извадив, е сега две три букви чат-пат излеваат, лесно се местат назад, ама нервира, а за 2-3 типки да зимам усб не зимам.

HP Pavillion dv6, ќе треба сите типки од тастатурата да ги менувам или може само тие што ми недостасуваат ? Колку пари ќе биде менувањето и каде е најдобро да го однесам ? Ако не - USB тастатура - цена ?

HP Pavillion dv6, ќе треба сите типки од тастатурата да ги менувам или може само тие што ми недостасуваат ? Колку пари ќе биде менувањето и каде е најдобро да го однесам ? Ако не - USB тастатура - цена ?

За да ја смениш тастатурата на тој модел треба цел да го отвориш почнувајќи одоздоле на лаптопот. Така да не би ти препорачал да чепкаш ако не знаеш. Но ако стварно сакаш да не даваш пари и да ја смениш сам, ќе ти дадам туторијал ама да знаеш дека е на твој ризик. Недај боже може некој флет да скинеш или да расипеш нешто.

Оди бе порачај си една тастатура од ebay за 30$ и смени си ја 10 мин работа е тоа, интернетов е преполн со туторијали, погуглај малку и ќе најдеш

Се менува цела тастатура. Прашај тука. 1200 ден со се монтажа. Каков ебај каков пејпал. само да ја имаат тастатурата за твојот лаптоп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom