La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    36
Дур Реал доминираа со купени судии, се беше ок. Сега кога и другите екипи научија дека можат и они така, не било толку забавно види ти.
Бог да чува и да брани на кој се му е дозволено пристап до интернет.

Бог да чува и да брани на кој се му е дозволено пристап до интернет.
Најголеми плачковци и мажи со вагина навијачи има реал. Кралскиот клуб, буквално лигата на татко им мислат дека е, многу победи, многу реноме, многу титули, мислат дека е наследно да победуваат, како се знае и умее. Умре тоа време, и сега плукај по судиите, кога видиш ти, не иде ко едно време. Толку од епохата на галактикос и на Флорентино Наркос Перез. Ние постарите што сме навивале за барса дур била шит, знаеме како да губиме, мадридистите не знаат. Не ги иам малку околу мене, менталниот склоп е доста јасен. Повеќето родени од 80-та до 92-3та, автоматски се и за Милан и/или Баерн, зашто тогаш и Милан и Баерн биле што-годе постојан врв на европа. Едноставно навијачи за брз успех, ко на реал девизата, купи, не создавај. Тоа е моделот, тоа е дијагнозата.

Најголеми плачковци и мажи со вагина навијачи има реал. Кралскиот клуб, буквално лигата на татко им мислат дека е, многу победи, многу реноме, многу титули, мислат дека е наследно да победуваат, како се знае и умее. Умре тоа време, и сега плукај по судиите, кога видиш ти, не иде ко едно време. Толку од епохата на галактикос и на Флорентино Наркос Перез. Ние постарите што сме навивале за барса дур била шит, знаеме како да губиме, мадридистите не знаат. Не ги иам малку околу мене, менталниот склоп е доста јасен. Повеќето родени од 80-та до 92-3та, автоматски се и за Милан и/или Баерн, зашто тогаш и Милан и Баерн биле што-годе постојан врв на европа. Едноставно навијачи за брз успех, ко на реал девизата, купи, не создавај. Тоа е моделот, тоа е дијагнозата.
Кажува тип што навива за Барса, Сити, Псж и Интер Мајами, мали иди легни си бе :pos:

https://sportmanija.mk/otkako-posto...ali-sezonava-nema-nitu-eden-penal-protiv-niv/

1790084905317.png
Автоматски споено мислење:

Кажува тип што навива за Барса, Сити, Псж и Интер Мајами, мали иди легни си бе :pos:
Не сум мал, утки од-до. Барса, Наполи и Ливерпул. Франција, јок тим во фармерската лига, нешто не ми прави ќеиф лигата, многу клубови ми се симпатични во германија, немам фаворит. Америка? Фак ми, стварно го разводнивте фудбалот штом нив ги ставаме на масата. Ајде ако не и за Ал Наср сум кај арапине :D Ете од мене. Дај сеа ти?

Последно уредено:
https://sportmanija.mk/otkako-posto...ali-sezonava-nema-nitu-eden-penal-protiv-niv/
Автоматски споено мислење:

Не сум мал, утки од-до. Барса, Наполи и Ливеруп. Франција, јок тим во фармерската лига, нешто не ми прави ќеиф лигата, многу клубови ми се симпатични во германија, немам фаворит. Америка? Фак ми, стварно го разводнивте фудбалот штом нив ги ставаме на масата. Ајде ако не и за Ал Наср сум кај арапине :D Ете од мен. Дај сеа ти?
Му ја зема топката откако свири крај а овој пошто бил нашмркан 100% глуми лудило и си продолжува да игра.
Пред 2 дена беше натпреварот со Атлетико, стартот над Феде цел свет го виде а сигурно и ти....и ти се дрзнуваш да кажеш дека Реал само се жалеле на судиите после таа одлука на судијата. Тоа ми кажува дека си фудбалски лаик и не си објективен за спортски одлуки освен ако не е Барса во случајот.

Му ја зема топката откако свири крај а овој пошто бил нашмркан 100% глуми лудило и си продолжува да игра.
Пред 2 дена беше натпреварот со Атлетико, стартот над Феде цел свет го виде а сигурно и ти....и ти се дрзнуваш да кажеш дека Реал само се жалеле на судиите после таа одлука на судијата. Тоа ми кажува дека си фудбалски лаик и не си објективен за спортски одлуки освен ако не е Барса во случајот.
Не реков ништо за тоа, смешно и апсурдно е навијачи на реал да се жалат на судии, тоа е ситуацијата. Дека знам дека помош од судии имаат сите големи, особено кои се и по Европски купови, знам. Не сум веќе ни толку млад да се трескам од земја ако Барса или некој од моите екипи изгуби. Но како не се жалите кога судиите праат глупости во ваша полза? Или не се жалевте низ годините кога се нижеа титули? Сеа се сетивте нели, кога не иде? И очекувано, не ми одговори на прашањето, јас директно ти одговорив. Класик мадридиста синдром, ти викам тоа е дијагноза.

На кое прашање, за клубови...никој освен Реал.
Инаку ова за пеналите е тотална глупост, тим што игра офанзивен фудбал и има присуство во 16 секогаш ќе има повеќе пенали од тим што се брани и во 90 минути ќе шутне еднаш од 20 метри.
Барселона зошто имаат 5 сезонава, затоа што играат добар напаѓачки фудбал и се нон стоп закана, Реал има еден пошто се тиња.

На кое прашање, за клубови...никој освен Реал.
Инаку ова за пеналите е тотална глупост, тим што игра офанзивен фудбал и има присуство во 16 секогаш ќе има повеќе пенали од тим што се брани и во 90 минути ќе шутне еднаш од 20 метри.
Барселона зошто имаат 5 сезонава, затоа што играат добар напаѓачки фудбал и се нон стоп закана, Реал има еден пошто се тиња.
Добро, си држиш до еден тим, респект. За другото, по принцип е така, но треба да анализираме многу повеќе статистики да излезе математиката погоре, разликата е драстична особено во февруари минатата година, Реал играше отворен фудбал, ама играа и Барса, Атлетико не ги пратев толку минатата година, освен у дербите. Значи збориме 10:0 наспроти 4:3 во пенали до пола и повеќе сезона. Имало фаворизација, ама небитно. Јас лично не се трескам од земја кога има судиска одлука против мој тим зашто сум доволно возрасен и искусен со фудбалов да знам дека имало и во полза за мој тим. Работите се израмнуваат.

Хавиер Агире нов тренер на Валенсија

Да имаа ќе постираа, вака само на интернет се јачат, ништо ново од Патетико.

Back
На врв Bottom