La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Само ради белиот дрес го прави ова што го прави и бидејќи му давате ветер во грб.
Во прилог ви е вака прљаво да игра знае нема последици и безброј пенали ги има извадено од ништо.

Реал како Реал неможе тука да нема контрола врз него, точно знаат што праат никој ништо не му може ни лига ни лш.

Он и Мбапе никогаш не се казнети за симулации веќе 2 години активно ве пратам. Недајбоже судија со муда да има да не ги ебе циганите 2% старото одма од џеб го вади Негреира и шах мат.

Турчинот маме еба вчера, предобра партија и специјалниот се реши да го стаи 140 милиона. Океј изигра да не го плукам одма, клучен пас за голот за победа , али на таква маестрална партија не смееше да го извади Ѓулер. Мислам дека со него порано ќе го скршеше Реал отпорот.
Бернардо Силва наликува на потрошен материјал да не го вреѓам ај рано е , но маката ќе си остане средината. Валверде што може прави сам , но овој и лицето му се испило. Не е веќе тој играч од Сити.
За Вини очекувано, колку што знае да усере исто можеше и со еден дриблинг или пас со пета да придонесе. Циганските работи доживотно ќе си ги праи и булингот оправдано ќе си го добива.

И мене пријатно ме изненади изгледот на Винис(ц)иус.
Од друга страна, се согласувам дека истиот е најмалку важен. Битно е неговото однесување како на теренот, така и надвор од него, неговиот карактер, а, за жал, тој (карактерот) не се менува со истата брзина со која се "пушта" брада. Особено кога кај личноста не постои интерес за такво нешто, како што ми се чини е случај со него.
Само, како личност која не поднесува двојни стандарди, не сум сигурна колку фановите на Барселона можат со чиста совест да замеруваат на симулирањето на фаули, пред се во шеснаесетникот (симулирањето пенали).
Бидејќи од напишаново веројатно не може да се процени, а ова е мое прво мислење во темата, да нагласам дека сум фан на Реал Мадрид.

ах ах
Автоматски споено мислење:

И мене пријатно ме изненади изгледот на Винис(ц)иус.
Од друга страна, се согласувам дека истиот е најмалку важен. Битно е неговото однесување како на теренот, така и надвор од него, неговиот карактер, а, за жал, тој (карактерот) не се менува со истата брзина со која се "пушта" брада. Особено кога кај личноста не постои интерес за такво нешто, како што ми се чини е случај со него.
Само, како личност која не поднесува двојни стандарди, не сум сигурна колку фановите на Барселона можат со чиста совест да замеруваат на симулирањето на фаули, пред се во шеснаесетникот (симулирањето пенали).
Бидејќи од напишаново веројатно не може да се процени, а ова е мое прво мислење во темата, да нагласам дека сум фан на Реал Мадрид.
Кај беше до сега една рака да подајш по женска линија? :)
Инаку такви се овие од Барселона, познати по двојни стандарди :P

Леле Атлетико денес играле, па дали се нормални од лигава бе ??? Попара распоредот.
Денес предавникот ќе игра, ќе се сруши рекорд на Метрополитано по децибели.
Јас не би го свирела кога е на терен, кога влегува можи да се испоштова онака сочно ама додека го носи овој дрес на терен не.

Педро имам фолдери за тебе за вечер биди тука :love:

Последно уредено:
@Macka12345 каде си? Ајде, од сите три тима да има по една жена па да си вадите очи, да не остајте нас мажите да се пцуеме најнормално.

@Macka12345 каде си? Ајде, од сите три тима да има по една жена па да си вадите очи, да не остајте нас мажите да се пцуеме најнормално.
Без жени светот ќе биди едно досадно место, тоа само имам да ти кажам :backa:

Стефи до 31ви има време. Ако не сега Јануари ќе биде така да технички ќе добиеш кладба.
Мада ништо не ви иде од полза вие губите. Секако да не испадне не сум честитал за трофејот не го дадовме на Барса.

Ќе ме снема 6 месеци макс 1 година.
Кладба си е кладба ама не се чуди после кога ќе дојде па некој акаунт JulianAlvarez69 да те спама пак. :pos:

Стефи до 31ви има време. Ако не сега Јануари ќе биде така да технички ќе добиеш кладба.
Мада ништо не ви иде од полза вие губите. Секако да не испадне не сум честитал за трофејот не го дадовме на Барса.

Ќе ме снема 6 месеци макс 1 година.
Кладба си е кладба ама не се чуди после кога ќе дојде па некој акаунт JulianAlvarez69 да те спама пак. :pos:
Ме изнервира оти ја премина црвената линија за вреѓање и згора на тоа го натера ио да ме банира, иначе ќе те помилував :)
Ако ја ставиш сликата од Симпсонс дури да напрај Алварез трансфер можи да останиш :)

Папагалите од реал не вреди да се коментираат,годинава ќе бидат полоши од лани.......нема хемија,само ароганција и себичност,препрепреценетост дека се богови тие црнчугите

навивачи на реал спремете си тромадоли и апаурини за сезонава

Папагалите од реал не вреди да се коментираат,годинава ќе бидат полоши од лани.......нема хемија,само ароганција и себичност,препрепреценетост дека се богови тие црнчугите

навивачи на реал спремете си тромадоли и апаурини за сезонава
Овие лекарствата не можам ни да ги прочитам, изгледа од искуство ги кажуваш...јебига нај моќната барса без лш 11 години, има последици тоа.

Овие лекарствата не можам ни да ги прочитам, изгледа од искуство ги кажуваш...јебига нај моќната барса без лш 11 години, има последици тоа.
фати веќе нервозата и одиш на природно,можеби кинеска медицина или медитација на тибет

Бантер настрана не е само да лупаш од омраза према ривал.
Ретки се ама ги има тие Реал фанови што сваќаат моментално кое дно допираат.

Овој Реал е едно големо ништо, како Арбелоа да е на клупа уште а тоа доволно кажува колку само немаше никаков авторитет. Еден Чаби едвај издржа 6 месеци. Мурџо е таков тип он попрво ќе се спука од инат со играчите од што се само глупи.

Ја би никад бел ден да не видат ама еве доста време како Мадридизмот им го нема во клуб. Нешто проба Карвахал ама кога он бил некој и нешто во клубот.
Многу ама баш многу платеници што и не гинат за беџот.
Побитно им е со лш трофеите да се сликаат.

@cholismo кладба си е кладба мислам и ферски е да ја испочитувам. Не очекував толку дно да допре управава ваша и инат да тера додуша очекував Алварез да направи чекор досега ама никој не му е крив. По се изгледа Јануари.

Ќе сменам слика и не ја мењам дур не дојде Алварез а меѓувреме ако ме остави ИО прифаќам бан 6 месеци од фудбалските теми освен фан клуб Барса.
:ROFLMAO:

Бантер настрана не е само да лупаш од омраза према ривал.
Ретки се ама ги има тие Реал фанови што сваќаат моментално кое дно допираат.

Овој Реал е едно големо ништо, како Арбелоа да е на клупа уште а тоа доволно кажува колку само немаше никаков авторитет. Еден Чаби едвај издржа 6 месеци. Мурџо е таков тип он попрво ќе се спука од инат со играчите од што се само глупи.

Ја би никад бел ден да не видат ама еве доста време како Мадридизмот им го нема во клуб. Нешто проба Карвахал ама кога он бил некој и нешто во клубот.
Многу ама баш многу платеници што и не гинат за беџот.
Побитно им е со лш трофеите да се сликаат.

@cholismo кладба си е кладба мислам и ферски е да ја испочитувам. Не очекував толку дно да допре управава ваша и инат да тера додуша очекував Алварез да направи чекор досега ама никој не му е крив. По се изгледа Јануари.

Ќе сменам слика и не ја мењам дур не дојде Алварез а меѓувреме ако ме остави ИО прифаќам бан 6 месеци од фудбалските теми освен фан клуб Барса.
:ROFLMAO:
Многу курназ ти бе, баш таму кај шо сум јас банирана, не профаќај ИО никако, тука да ме трпиш, притисок да ти кревам секој ден

После ова денес што го свиреа навивачите,по се изгледа ќе си оди до крајот на неделата

Back
На врв Bottom