La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Циганска работа, после не било океј кога играчите се изјаснуваат јавно дека сакаат за Барса да играат.

Уште малку војската ќе ја мобилизираат само Барса да неможе да купува играчи.

Прегледај го приврзокот 479723
Ќе ти го дадам дресот од Алварез ајде, не плачи повеќе, носен е неколку пати само

Ќе ти го дадам дресот од Алварез ајде, не плачи повеќе, носен е неколку пати само
Не разбираш.
Сите клубови одвреме навреме им стигаат понуди за играчи ама немора да значи дека Фабрицио баш се знае за нив.

Кои клубови гледаат бизнис и профит кои клубови едноставно нејќат ни да чујат.
Сеа јас сваќам Атлетико нејќе да продава ама зар можеш нешто да направиш ако играчот повеќе нејќе да игра за клубот?

Значи може и за Јамал и Мбапе понуда да има и веќе имало ама играчите во овие случаеви не размислувале за заминување и затоа не гледаш драми.

Посекако можеа многу по професионално да изиграат ама сето ова за мене е обичен театар да му качат уште малку цена на светсково.

Не разбираш.
Сите клубови одвреме навреме им стигаат понуди за играчи ама немора да значи дека Фабрицио баш се знае за нив.

Кои клубови гледаат бизнис и профит кои клубови едноставно нејќат ни да чујат.
Сеа јас сваќам Атлетико нејќе да продава ама зар можеш нешто да направиш ако играчот повеќе нејќе да игра за клубот?

Значи може и за Јамал и Мбапе понуда да има и веќе имало ама играчите во овие случаеви не размислувале за заминување и затоа не гледаш драми.

Посекако можеа многу по професионално да изиграат ама сето ова за мене е обичен театар да му качат уште малку цена на светсково.
Сам си даде одговор на прашањето, можеа професионално да изиграат, не изиграа и затоа сега јадат ремет. Плус ова се циркузи на админот, повеќе за сеир, не знам зошто толку сериозно се сфаќа сето тоа што се пласира на социјалните мрежи.

Околу Хулијан, играчот сака да оди во Барселона ама нема да форсира трансфер, тоа што серат новинарите за кликови е друга работа.
Со сила не се држи играч и најверојатно тоа од Атлетико го знаат, се и Алварез кога потпиша за Атлетико и потпиша пола милион клаузула свесен беше кај оди, не ти е ова Барселона и Реал па секоја година загарантиран трофеј, нека не се губи сега.

Back
На врв Bottom