La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реинилдо каква зверка од играч е во одбраната, откако е стартер одбраната на Атлетико е значително подобрена, пиле не прелетува од неговата страна.
Одличен трансфер за Чоло, 3 милиони евра, лани гледам во најдобрите 11 играчи на сезоната бил во Франција.
Има страшен физикус, Роналдо го спакова против Јунајтед.
Дека го прочитав вокерот во темата за ЛШ како мрчи дека во одбрана сме дупе, одбраната е подобрена, почнаа да се редат тие победи без примен гол, рака на срце и Облак е во форма, денес со Рајо каква топка спаси неколку секунди пред крај, како ја испрати таа топка а од 10 души беше маркиран пред гол.

Гризман исто се враќа во форма, одлично комбинираат со Феликс.

Од текот на вечерните вести, судијата му даде директен црвен на Кореа оти му рекол " ла конча де ту мадре " :pos:

Post that precede unfortunate events

:oleee:

Не е дека не ги бива, ама не е и дека сите младинци што играат сезонава ќе бидат супер ѕвезди.
Играат младинциве, зашто во моментов Барса не може да си дозволи да купи квалитетни играчи.
Е сега, PR-от на Барса е пуштен на најјако, оваа и претходната сезона промовирани се да не претерам али може 8-10 играчи од младинските категории и се прави слика дека да поминат 4-5 сезони и они ќе ја доминираат Европа, а реалноста е дека од сите тие младинци кои се промовираа само Педри и Фати заслужуваат некаков кредит и имаат потенцијал да се развијат во супер ѕвезди.
Гави мене апсолутно никаков впечаток ми нема оставено, не дека го имам гледано многу, со Реал и на двата натпревари беше еден од послабите играчи на теренот.

Барса е умрена, клинички е мртва екипа, се прави лажна слика околу неа дека е некаков фактор и дека сеуште е влијателна во светот на фудбалот.
Не е, и не го зборам ова од курч бидејќи сум фан на Реал, туку Барса пополека ја губи таа куповна моќ која ја имаше поради ПЛ екипите и ПСЖ.
Реал исто ќе ја изгубеше, ама тоа што Реал не купи играч 3 сезони по ред во време на ковид успеа да се стабилизира и да се врати на старите патеки.
Стварно клубот има 1000001 проблем што треба да ги среди.
Потпишувањето на Халанд треба да им биде последното нешто на мозокот во моментов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom