- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.042
- Поени од реакции
- 21.032
Ама јас му реков да си легнат џабе дремат никој нема да честитаНајјакото е што никој не честита сем овие од фан клубот барселона што си честитаат измеѓу себе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама јас му реков да си легнат џабе дремат никој нема да честитаНајјакото е што никој не честита сем овие од фан клубот барселона што си честитаат измеѓу себе.
Ау ете не можам да заспијам ако не ми честиташ.Ама јас му реков да си легнат џабе дремат никој нема да честита![]()
Па ете гледам уште не си заспалАу ете не можам да заспијам ако не ми честиташ.![]()
Па да де, пошо не ми честиташе сѐ уште.Па ете гледам уште не си заспал![]()
Ова требаше да иде кај нас у фан клуб. Нека префрли кој може.Гризман: 12 гола и 9 асистенции...
Пола утакмици од клупа ги почна, другата половина макс до 70 мин... смени сто позиции!
Трча како луд, се бори за секоја топка. Кога игра на позицијата што најмногу му лежи е предобар!
П.С.. Со деца освоивме бе, Педри 18, Дест 20, Мингуеза и Араухо по 21, Де Јонг и Дембеле по 23... браво за Куман!
Не барај, џабе ќе се нервираш.. секако не можете гол да дадете.Страна со добри стримој?