Љубовта на новите генерации

• Креатор на темата Креатор на темата Dimithry
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 декември 2020
Мислења
14
Поени од реакции
36
Што мислите за новите генерации? Како се развива лубовта помеѓу младината? Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде? Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш.

Прво, не се фаќа момче ако нема многу лајкови на Инстаграм.
Второ, не се фаќа момче ако не користи Тикток.
Трето, ако е глуп, ќе има големи шанси.
Доцно тинејџерство ќе ги интересира дали имаат добра кола, а дури после матурата предуслов ќе се парите :icon_mrgr:

Што мислите за новите генерации? Како се развива лубовта помеѓу младината? Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде? Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш.
У последно време имам прилика да посматрам што се случува. Нема ништо од тоа, нормално не те врти женска ако си голтар и тоа е така од памтивек. Или поточно кажано не те врти поголем процент од женските, ама за твоја среќа има некоја третина или четвртина останато. Нормално не барај врсничка затоа што девојчињата се позрели бајаги од машките на иста возраст. Претпоставувам си тинејџер, барај некои помали да се заучиш како одат работите. Тие пари не ги интересира сигурен биди....и така, не се разочарувај многу. Барај и ќе најдеш....вољата е пресудна, ако ти се дига на убави цури немаш гајле, кога тогаш ќе боцнеш нешто :)

Нормално не барај врсничка затоа што девојчињата се позрели бајаги од машките на иста возраст.
Глупост и мит измислен од мажите за да оправдаат плескање со значително помлади.

Глупост и мит измислен од мажите за да оправдаат плескање со значително помлади.
И сеуште важи, голем процент од врските се да е машкото постаро дека они созревале покасно.. нека е постар само да е нервозен и остар.

Prvo prakaat nudes, pa posle mislat na kogo se prateni.

Ако помладите не ги сврби меѓу нозе 300 митови можат старите да измислат :D
Факт е дека на голем постар qr се палат и тоа не може никој да ми докаже дека не е така. Субмисивни се некако, не навлегувама на тоа колку е тоа daddy issues. Можеби самодовербата е пресудна која е клучна...мање више небитно, таа е реалноста. Со тек на време ова се губи па дури и оди обратно работата.....најверојатно дека им фали тој дел од животот да бидат со помлад и понеискусен, имаме гејмчејнџ.

1.Што мислите за новите генерации?
- Секој за себе си живее онака како шо мисли дека е правилно.Само многу ми е криво што се изљангари денешното општество,а со тоа и младите.Искривени вредности.Живеат во модерен дигитализиран свет,со многу плусови,али и многу минуси.
Многу ми е жал што го пропуштија,т.е што исчезна златниот ноќен живот во Скопје. Журки,диџеи,концерти,квалитетни диска,со квалитетна програма.Многу бед ми се праи коа си доаѓам у Скопје,и сваќам дека нема дискотеки кај што можеш да излезеш,да се изнаиграш,да упознаеш некое маче,да си поминеш топ.
Порано сум рокал од четврток до понеделник секој ден (понеделник најбоље искачање имаше),и не ме болело кур дали иам или немам пари,или како сум облечен,сум и се ставал на секоја што ми се свиѓала.
2. Како се развива лубовта помеѓу младината
Нема љуов бро,се е само страст,секс и заеднички интерес.Љубовта умре со партизаните.
3.Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде?
-Никако не ни се упознаваат,пички се 90% од машкиве,не се фраери,не се кавалери,не поклонуваат цвеќе,не частат пијачка.Само демнеат,на инстаграм,социјални сајтови,лајкови,курац палац,е така се упознаваат.Па и женските немаат муабет,се смее ко зелена,сакаат да се ебат а нејќат да им влезе )))))
Ја се сеќавам порано и по десет корпи сум јадел у вечер,хахаха.Ќе попијам корпа одам кај друга.Нема проблем,само да пука играта )))))
5.Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш
Најглупо оправдување за немање муда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom