Што мислите за новите генерации? Како се развива лубовта помеѓу младината? Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде? Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У последно време имам прилика да посматрам што се случува. Нема ништо од тоа, нормално не те врти женска ако си голтар и тоа е така од памтивек. Или поточно кажано не те врти поголем процент од женските, ама за твоја среќа има некоја третина или четвртина останато. Нормално не барај врсничка затоа што девојчињата се позрели бајаги од машките на иста возраст. Претпоставувам си тинејџер, барај некои помали да се заучиш како одат работите. Тие пари не ги интересира сигурен биди....и така, не се разочарувај многу. Барај и ќе најдеш....вољата е пресудна, ако ти се дига на убави цури немаш гајле, кога тогаш ќе боцнеш нештоШто мислите за новите генерации? Како се развива лубовта помеѓу младината? Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде? Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш.
Гладна годинаШта је роѓаци, јел' зима?
да те поправам само.ГладнаСува година![]()
One day I shall rest my hand.
Глупост и мит измислен од мажите за да оправдаат плескање со значително помлади.Нормално не барај врсничка затоа што девојчињата се позрели бајаги од машките на иста возраст.
И сеуште важи, голем процент од врските се да е машкото постаро дека они созревале покасно.. нека е постар само да е нервозен и остар.Глупост и мит измислен од мажите за да оправдаат плескање со значително помлади.
Нервозен ... поштар ?И сеуште важи, голем процент од врските се да е машкото постаро дека они созревале покасно.. нека е постар само да е нервозен и остар.
Prvo prakaat nudes, pa posle mislat na kogo se prateni.Што мислите за новите генерации? Како се развива лубовта помеѓу младината? Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде? Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш.
Ако помладите не ги сврби меѓу нозе 300 митови можат старите да измислатГлупост и мит измислен од мажите за да оправдаат плескање со значително помлади.
- Секој за себе си живее онака како шо мисли дека е правилно.Само многу ми е криво што се изљангари денешното општество,а со тоа и младите.Искривени вредности.Живеат во модерен дигитализиран свет,со многу плусови,али и многу минуси.1.Што мислите за новите генерации?
Нема љуов бро,се е само страст,секс и заеднички интерес.Љубовта умре со партизаните.2. Како се развива лубовта помеѓу младината
-Никако не ни се упознаваат,пички се 90% од машкиве,не се фраери,не се кавалери,не поклонуваат цвеќе,не частат пијачка.Само демнеат,на инстаграм,социјални сајтови,лајкови,курац палац,е така се упознаваат.Па и женските немаат муабет,се смее ко зелена,сакаат да се ебат а нејќат да им влезе )))))3.Како денешниве девојки или да речиме тинејџерки реагираат кога некое машко ќе им пријде?
Најглупо оправдување за немање муда5.Јас мислам дека за да фатиш девојче ако немаш пари џабе се трудиш