Добро, шо е работава со „врска со него/неа зашто тоа беше дел од планот“? Каков ПЛАН бе ало!
Младино, опрај се. ffs.
Младино, опрај се. ffs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е фер .... ? А не дека го нешто посебно сакам,ама ми треба дефинитивно. Со него е правата ствар))
како да продолжам понатаму, навистина неможам? да се обидувам ли да го вратам и како ? тој го знае тоа дека јас не сакам да биде повторно со мене од сожалување, а и искрено јас не сакам да излезам лузерка и јадна во неговите а и во очите на другите. некој совет?
Колку си само грешка моме.Оффффффффффффффф лелее имам ДЕ ЖА ВУ! аген
Повторно ту мач атеншн проблемот, зарем само такви проблеми ќе обработуваме постојано на темава, еднаш засекогаш научете ја лекцијата!!!!!!!
кога на некој му обрнуваш премногу внимание го буткаш од себе, му ги креваш акциите, особено на почеток на врска, а и понатаму, односот топло ладно треба да се запази! под секој услов, човечка психологија е да се посакува недостижното, особено кај мажите, тие ги сакаат тешко достапните девојки, ддевојките за кои треба да вложат труд за да ги освојат, кога некоја им се нуди на тацна тие веднаш го губат интересот за таа девојка.
Значи сега ништо неможе да се направи штетата е веќе направена, може само да се санираат последиците и да се искористат минималните шанси од неколку проценти за враќање на дечкото.
Знам дека звучи стереотипно и застарено и пренагласено и повторувано аген ан аген ан агеннннннннн но, во игнорирањето е решението,
стај го на игнор и немој да се ставаш во искушение да му збориш, дури и кога ќе го сретнеш на улица.
Оффффффффффффффф лелее имам ДЕ ЖА ВУ! аген
Повторно ту мач атеншн проблемот, зарем само такви проблеми ќе обработуваме постојано на темава, еднаш засекогаш научете ја лекцијата!!!!!!!
кога на некој му обрнуваш премногу внимание го буткаш од себе, му ги креваш акциите, особено на почеток на врска, а и понатаму, односот топло ладно треба да се запази! под секој услов, човечка психологија е да се посакува недостижното, особено кај мажите, тие ги сакаат тешко достапните девојки, ддевојките за кои треба да вложат труд за да ги освојат, кога некоја им се нуди на тацна тие веднаш го губат интересот за таа девојка.
Значи сега ништо неможе да се направи штетата е веќе направена, може само да се санираат последиците и да се искористат минималните шанси од неколку проценти за враќање на дечкото.
Знам дека звучи стереотипно и застарено и пренагласено и повторувано аген ан аген ан агеннннннннн но, во игнорирањето е решението,
стај го на игнор и немој да се ставаш во искушение да му збориш, дури и кога ќе го сретнеш на улица.
Врската со девојка ми што ја имав траеше цела една година сега таа е со мојот Најдобар Другар ( нормално поранешен ) е сега што правиме?
За кур ти се и двајцата, тој се гледа колку "НАЈДОБАР ДРУГАР" ти бил, а таа колку "ВЕРНА" девојка, Не ти требаат такви ни да ги погледнеш, не се мачи да ја повратиш девојката, и да успееш секогаш ќе се сомневаш што ти прави зад грб, таа ти го покажа вистинското лице, а богами и тој ДРУГАРТИ.....
Чекај Рики полека...нека каже прво дали го изневерила...ако го изневерила веќе е таман..ама па ако се скарале па она отпосле отишла со другарот е друг муабет...се може да биде..да го остаиме да каже...
За кур ти се и двајцата, тој се гледа колку "НАЈДОБАР ДРУГАР" ти бил, а таа колку "ВЕРНА" девојка, Не ти требаат такви ни да ги погледнеш, не се мачи да ја повратиш девојката, и да успееш секогаш ќе се сомневаш што ти прави зад грб, таа ти го покажа вистинското лице, а богами и тој ДРУГАРТИ.....
Врската со девојка ми што ја имав траеше цела една година сега таа е со мојот Најдобар Другар ( нормално поранешен ) е сега што правиме?
Нема полоша работа од тоа твојата бивша да иде со твој другар. Ја не би можел да ја погледнам после, а и другарот би го отерал у три лепе... Постојат одредени правила во животот, јес да не се пишани никаде, ама постојат, а едно од тие е... НИКОГАШ НЕ СЕ ПЛЕТКАЈ СО БИВШАТА НА ТВОЈОТ ДРУГАР... НИКОГАШ!
Најдобар другар?Дали тоа момче заслужува епитет најдобар другар?Не ме разочарувај уште сега...
Од тој епитет нема ни пола...
Ако ти бил, немало да тргне со неа макар и бивша да ти била макар и сегашна а камоли идна девојка.
Си се скарал со него сега?Убаво,си останал и без другар и без девојка,сега терај натаму,има и други риби во морето...
Толку од мене имаш,а следен пат внимавај со кого се дружиш.