- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Хронична лимфоцитна леукемија ми е последна лекција:pos2:. Венее, ама и кога ќе го заебат, миокардот венее. Се крши до душа.. Знам дека не може да се живее по правила и принципи цело време, знам дека некогаш треба да се впуштиш и да те понесе моментот, но сепак сметам дека тоа често носи свесно мавање во ѕид и барање уште... Не чини на неиспитана територија да се почнуваат борби. Али, ако осеќа дека дечкото вреди, тогаш нека слуша миокардБреее и медински изрази употребуваме ада ама миокардот ако остане ладен и душата се лади,венее телото...затоа балансот е најбитен,се на вага па тоа што ќе натежне,нема правила тука
![]()
.:back:Од кога е во мода ставање вето на изразување на емоција кон нечија сопатничка под изговор дека е тоа досадно? Што има врска што има 30 години, не сум знаела дека само 15 годишњаци си кажуваат дека сакаат некого... Во случајов ти изгледаш незрело. И веројатно имаш некакво чувство кон него.:smir:Moze eden sovet
Kako da mu kazam na eden dosaden drugar deka veke e glupo da se zbori na devojka deka ja sakas i slicno
Ovaa se obiduvam da mu go kazam veke pola mesec ama golem lutko e
Posleden pat koga razgovaravme mu rekov deka nema 15 godini tuku ima 30 i toj se naljuti
POMOS
Вака со девојка ми одиме 7 месеци и кусур денови се е ок само едно нешто ме мачи сеуште нема кажано дома дека оди со мене,од почеток не размислував мн околу тоа мислев дека сака да помине одреден период па да им каже ама сеуште се нема случено тоа па сега почна да ме мачи прашањето дали мисли дека јас не сум нешто во ред или не ни е толку сериозна врската и сеа незнам што да правам?анибади хелп?? шо мислите треба да разговарам со неа и да и кажам за ова ???:smir: