Mi treba soveeet
Odam so devojka mi godina dena... Do pred nekoi mesec-dva se beshe najnaj. Vo posledno ne e kako shto treba... Mnogu chesto ja slusham kaj sho mi vika ne mozam ova ne mozam ona. Gi nema istite sitnici koi gi imashe porano. Gi nema i "ludite denovi"
( mislam na momenti kaj sho imashe mnogu strast ) . Mi fali nekako nejzinoto prisustvo vo vrskava. Nejzinite ludi idei . Taa e malku smeneta , se misli pozrela. Sovet?
Odam so devojka mi godina dena... Do pred nekoi mesec-dva se beshe najnaj. Vo posledno ne e kako shto treba... Mnogu chesto ja slusham kaj sho mi vika ne mozam ova ne mozam ona. Gi nema istite sitnici koi gi imashe porano. Gi nema i "ludite denovi"
( mislam na momenti kaj sho imashe mnogu strast ) . Mi fali nekako nejzinoto prisustvo vo vrskava. Nejzinite ludi idei . Taa e malku smeneta , se misli pozrela. Sovet?

. Не мора да е до толку, едноставно најди начини со кои ќе ја разурнеш монотонијата. Отидете еден ден на излет некаде каде што не сте биле, шетајте по дожд... Едноставно се ти е на располагање. И биди свесен дека со текот на времето, врската се менува и ти треба да стануваш флексибилен. Размислувај за некои теми на разговор кои не сте ги имале до сега. Внеси свежина. Бонукс суперактив:smir:.