girlll
§įмθπŞ ďª φΪШ
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 111
jovan напиша:Вака сега:
има едно девоjче што ми се свига поточно го сакам веке подолго време.првин онака си го чував тоа за себе си се смешкав кога ке ja видев а и таа...
и после некое време и кажав на една брачеда уствари и досадував секоj ден за тоа дека ja сакам дека е науба на цел свет...
и ми вика да и речам да се фатите пошо мене многу нешто не ми одеше муабетот со женскава,првин и викав не па шознам и накраj отиде и и рече
првин неколку дена размислуваше па накраj ме откачи ми даде корпа.после то едно време не зборвевме па аj по малце
и си викам можда треба пак да се обидам пробав со смс првин онака шопраjс како си...
и после си викам треба нешто повеке па и напишав една лубовна порака во кома имасе те сакам и после тоа добивам порака извини ама jас тебе не те сакам и вратив нешто као ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш.после то само неколку пати ми има сецнато и толку.
има ли надеж???
знам дека имам неколку грешки во целава ситуациа ама аj шо да прам.
ако знае некоj нека пише
фала однапред
Zaso ne probas da ja oladis na kratko? Bidi laden kon nea.. Ke ja iznanadi naglata promena.. I za pocetok ako ne drugo ke se obide da gi vrati rabotite kako sto bile.. Ke i preci toa sto poveke ne i obrnuvas vnimanie kako prethodno.. Bidi laden nekoe vreme taka.. I posle pocni po staro ama poleka.. Ne direktno na "TE SAKAM" nego za pocetok neso mal flert.. Ova..Ona.. A posle toa moze mnogu lesno da se rodi nesto poveke.. :smir: