Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Леле бе оти си напраила така, прво не требало да излезиш со вториот, второ не требало да му кажуваш и признаваш на првиот дека си била со вториот, да знајш оти не ценат искреност...
oва нема врска со искреноста ама ај...

точно....
со нејзиниот курвалчки инстинкт има

ама ај
и јас сум била пијана па точно сум знаела шо прам, сум можела да се контролирам да не завршам со некој шо не сум сакала, ама тука не сме да судиме, туку да даваме совети за решавање љубовни проблеми.

и јас сум била пијана па точно сум знаела шо прам, сум можела да се контролирам да не завршам со некој шо не сум сакала, ама тука не сме да судиме, туку да даваме совети за решавање љубовни проблеми.

муабетот и е докторе ја ногу се предомислувам или па не.... :icon_lol:

Леле бе оти си напраила така, прво не требало да излезиш со вториот, второ не требало да му кажуваш и признаваш на првиот дека си била со вториот, да знајш оти не ценат искреност...

Каква искреност треба да се цени? "Се ебам со сите, ама само со тебе водам љубов"?

Каква искреност треба да се цени? "Се ебам со сите, ама само со тебе водам љубов"?
само еден месец биле заедно, не му била толку сериозна и сигурна врската, не велам дека е во право, ама можи не била свесна дека е вистинскиот за неа.

Имаше една поговорка: После е*ење, нема каење. Изгледа уште важи ;)

Јас не му должам ништо на "Алекс" и не ви должам ништо на вас. Ова е мојот живот и јас ќе имам однос со кого сакам.
А откако размислив малку подобро мислам дека токму Алекс е тој што треба мене да ми се извини затоа што грубо постапи со мене и не ми даде никакво објаснување за неговото дрско понашање.

Со ваков однос кон понежниот пол цел живот ќе си останеш со КУРОТ во раце.
Јас не му должам ништо на "Алекс" и не ви должам ништо на вас. Ова е мојот живот и јас ќе имам однос со кого сакам.
А откако размислив малку подобро мислам дека токму Алекс е тој што треба мене да ми се извини затоа што грубо постапи со мене и не ми даде никакво објаснување за неговото дрско понашање.
Потполно се соласувам со болдираното, работата е што ти немораш и не си должна да се правдаш за своите постапки ама и другите не се должни тебе да ти објаснуват зошто губат интерес за тебе,
се согласуваш?

Ти ма, ти мора да се заебаваш.
Алекс ти е крив, ти не си.
Ај шетај и не прашувај више на форум кога тоа си е твој живот.

Јас па ќе ти дадам совет да го направиш ова. Направи го, те молам. Бидејќи доколку јас сум во таа ситуација и доколку мене (под претпоставка дека и него) ме мачи тоа што се случило, најмногу би сакал тоа да го слушнам. Би сакал да го слушнам бидејќи така ќе си се изнасмеам и ќе сфатам дека нема потреба да се замарам за некоја како тебе, односно тоа ќе биде совршениот возможен крај на таа приказна. Направи го тоа, убаво мислиш. Помогни му него, направи барем една добра работа во случкава, и дојди кажи ни ја реакцијата.

:pos::pos::pos::pos: дали ти сериозно ова го мислиш? плус точно е еби се со кој сакаш ама и соочи се со последиците после тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom