Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата цел за оваа тема е дали тој има некој чуства спрема мене,дали сака да бидеме заедно ?!

Темата ти е пропадната.
Откај јас да знам, откај било кој овде да знае за ова?
Фино лепо, ќе си стисниш заби, и ќе си го прашаш дотичниот што и како ОН мисли. Па ако сака нешто, во ред, ако не, реши си се сама дали сакаш да го тргнеш од контакти или да останете на некоја пријателска база.

Богами, навистина безизлезна ситуација.

Мојата цел за оваа тема е дали тој има некој чуства спрема мене,дали сака да бидеме заедно ?! .
Питај Милан Тарот, па он че да окрене те карте и избацити вистину.
Само тој мојт да знајт ал имат чуства према тебе.

Мхм, безизлезна ситуација.

Се зближувам со девојка шо е у врска, цело време отворено си флертува, си искажува чуства и емоции, отпрвин бев повлечен и воздржан пошо не очекував нешто посебно, но после некое време се затрескав у неа, а и она цело време осеќала нешо.
И на крај за шо да ти било, јас нејзе да и бидам емоционалното нешто у врската, а она да се клеца пак со друг.
Епа извини, али вие женските стварно не знаете шо сакате,
сакате љубов ама не од тој шо ве клеца,
а добивате љубов од некој шо не сакате да ве клеца.

И има една народна „ Шо си посеал, сеа кукај си пошо дојдоа дождови и ти го сјебаа посеаното“

Мхм, безизлезна ситуација.

Се зближувам со девојка шо е у врска, цело време отворено си флертува, си искажува чуства и емоции, отпрвин бев повлечен и воздржан пошо не очекував нешто посебно, но после некое време се затрескав у неа, а и она цело време осеќала нешо.
И на крај за шо да ти било, јас нејзе да и бидам емоционалното нешто у врската, а она да се клеца пак со друг.
Епа извини, али вие женските стварно не знаете шо сакате,
сакате љубов ама не од тој шо ве клеца,
а добивате љубов од некој шо не сакате да ве клеца.

И има една народна „ Шо си посеал, сеа кукај си пошо дојдоа дождови и ти го сјебаа посеаното“
Се препознав во девојката :D

Ma не, баш убаво знаете шо сакате. Сакате да бидете опколени цело време со некој шо ќе ви посветува внимание и шо ќе ви го храни егото. И ако имате некој шо не ви одговара али ви посветува внимание ќе напрете се за да го вртите околу малото прсте само да ви го посветува сето внимание вам.

Ma не, баш убаво знаете шо сакате. Сакате да бидете опколени цело време со некој шо ќе ви посветува внимание и шо ќе ви го храни егото. И ако имате некој шо не ви одговара али ви посветува внимание ќе напрете се за да го вртите околу малото прсте само да ви го посветува сето внимание вам.

Како најпрво не сум барала внимание и не сум го вртела околу малото прсте. Значи убаво си имам напишано дека и јас сум имала чуства спрема него кои и до ден денес ги имам ама немав можност да му признаам тогаш бидејќи тоа беше период кога станав ладнокрвна и не зборував речиси со никого бидејќи почина мојот најдобар другар кој ми беше како брат а татко ми беше во многу лоша состојба.
И јас прашав за совет кој може да ми даде а не да се користат изрази кои воопшто не се совпаѓаат во врска со мене.

Си имала чуства али се нешо ти искрснувало па не си можела да кажеш, па сеа гледаш дека не те ферма и одеднаш го сакаш.....

riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight

И ти со еден идеш на кафиња, со друг се клецаш а? :pos:

Значи цела година ниту сум отишла на кафе со некого ниту пак сум била со некого. Ако некој други тоа го прават не значи дека и јас го правам. Не сум воспитана на тој начин да имам некого во резерва. За личност што ја сакам само на неа ќе го посветам вниманието. Еден ми е доволен за да бидам со него со цел да ги поминам моментите заедно со таа личност. А и многу далеку отиде со темата. Ако си имал намера да се исмејуваш,можам да ти кажам дека таквите личности ги има многу, па не ти замерувам.

Значи цела година ниту сум отишла на кафе со некого ниту пак сум била со некого. Ако некој други тоа го прават не значи дека и јас го правам. Не сум воспитана на тој начин да имам некого во резерва. За личност што ја сакам само на неа ќе го посветам вниманието. Еден ми е доволен за да бидам со него со цел да ги поминам моментите заедно со таа личност. А и многу далеку отиде со темата. Ако си имал намера да се исмејуваш,можам да ти кажам дека таквите личности ги има многу, па не ти замерувам.
Не беше за тебе упатен постот...

Кој си ја има мувата на капата, сам си ја ишка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom