Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро бе обравче гледаш дека дечкото си ја сака девојката бидете малку поемпатични. Таа ни муабет не му правела :eek: а вие одма одмаздољубиво.
Во ред е , можда си лечат комлекси преку мене , ако се страдале исто :)

ми требаше совет , олигледно се претвори во напад :D

Тоа ти е друже што да ти кажам, жените некогаш знаат да бидат многу неосетливи и осветољубиви, посебно кога ќе се организираат во група :D
Како се извинува девојка: "Извини ама ти си крив".

По шо не сум во ситуација тревезно да размислувам и реално да гледам на работите , а никогаш не би се обракал овака , и поради тоа шо очајот си го прави своето , дали е можно после 15-16 месеци врска човек толку да се смени да не сака воопшто да разговара , и буквално да се стави крај на се.
мислам на тоа што не сака да разговара , премногу е ладна и одбивна према мене , прави работи што ми пречеа во врската , јас сакав да разговарам да ги средам работите , дека ке си ги сменам моите лоши навики , а таа постојано се наврака на минатото и на сите лоши работи шо ги имам правено во текот на врската , каде што бев тотален идиот ( или барем така мислам и го имам тоа чувсто поради сите нејзини обвинувања ). прашањето е дали е епизода сето ова , и желба за реванширање за сето лоошо сторено , или значи тотален крај ?

Ами и пукнал филмот.
Ако си се однесувал ко идиот, а само збориш дека ќе се промениш, нејзе ни 5 пари не и вредат твоите зборови. Нели делата се поважни од зборовите.
Штом ти цмиздри за каков си бил, уште се замара. Ти тоа цмиздрењето не го сфаќај одма ко крај, на тој начин само сака да види дали ќе пробаш да ја разубедиш, дали ќе се смениш, дали ќе и обрнеш повеќе внимание. А ако си стоиш настрана и не направиш ти некој чекор, е тогаш за некое време ќе биде крај.

Не е лечење комплекси. Некогаш баш така треба да го слушнеш - tough love. Сам си кажа си бил идиот што е тука не јасно? Место да губиш време, бркај друга, тури пепел

Ако нејзе и е прв пат, шо прајме ? Не сум се сретнал со ваква ситуација, иако мислам дека знам како треба, али пример. Знам дека има добри советодавачи на форумчево.

Ја чекав... бааги... :icon_lol: Сега надополнувам за чекањето

Иначе не форсирај никако, ама не се ни повлекувај од првото Не.

Pozarnikarot Sem

Што направи ти?

Леле ама грубо му одговори на човекот, :unsure: па гревота е.

Другите беа нежни.

Ах, не’ улови!
Да не беше ти, ќе немаше врз кого да лечиме комплекси. :facepalm:

Де кажите како да ја намолам да имаме секс, вчера за цабе беше кај неа само спаме заедно и 1 саат ја моли:mad:

Не попушта шо инат ќе беше ваа жена...

Веќе цели 6-7 години воспалија ми се мускулите на бицепсо не се издражуе....

Го прашав и јас не врати.Изгледа со лигавење се смириле некако па затоа не пишува повеќе.
--- надополнето: 28 август 2013 во 18:08 ---
Де кажите како да ја намолам да имаме секс, вчера за цабе беше кај неа само спаме заедно и 1 саат ја моли:mad:

Не попушта шо инат ќе беше ваа жена...

Веќе цели 6-7 години воспалија ми се мускулите на бицепсо не се издражуе....

Земи друга клецај да видиме што ќе речи.

А што, мислиш ќе и биде гајле ако оде да ебе некоја друга?
Не бре брате.
Освен ако не сте ептен на почеток, па ти тера нели стандарден женски инает.

Инаку, ако после подолго време уште е вака, треба ти да се запрашаш неа да не ја ебе некој друг. Или има нешто кај тебе што неа ја тера да си ги држи ѓаќите за неа, кој знае...

Ne sum takov tip da izneveruvam i mrazam neverstvo taka da toa vo nikoj slucaj.
Neznam vaa beter inat i od konj ima...
Kako da ja nateram da popuste?

речии само нека се запраша уште колку време и треба и кажи и дека си имаш свои потреби за секс. А одбивање 6-7 години нема шанси да е светица.
А исто така и речи и да си направи муабет со другарките на таа тема. Колку години има цурава?

Мислам дека не кажа дека неа ја моли седум години, туку дека е во врска со неговата десна рака седум години и дека од тоа му е смачено. Барем јас така сфатив, ако сум грешка, поправи ме.
Инаку, колку време сте заедно? Мислам дека притисок кај ниедна девојка не пали, остави спонтаноста да си го направи своето.

Од понеделник почнува 1ва гимназија :icon_lol:

Абе не ја моли

Намачкај се со пот од Елен Лопатар,имат да се запалит ко прскалица за нова година,одма ќе ми ти дајт!(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom