Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Официјално и јас добив прв шамар од маж ми. Нека му е на чест што веќе изгуби жена како мене ..
Многу ми е жал. Дали си на безбедно сега и дали имаш каде да останеш? Прво и најважно е ти да си добро, а после за се друго ќе размислуваш.

Многу ми е жал. Дали си на безбедно сега и дали имаш каде да останеш? Прво и најважно е ти да си добро, а после за се друго ќе размислуваш.
OMG кои трагикомедии читам не можам сам на себе да си верувам..Заборави да пишеш да се тагира дека е на безбедно,да ни олесне на сите..

И за meltdowns-ите (ако ги имало) треба да јади шамар? Што маж е тој што на жена удира? Мисир
Od kaj znaes mozebi ona go e tepala veke 10 godini i covekot enos e resil da vozvrati na maltretiranjeto od negovata zena? Sto pravime vo toj slucaj?

Ps. Sigurno e nekoj trol ali ajde neka vrti muabetot.

OMG кои трагикомедии читам не можам сам на себе да си верувам..Заборави да пишеш да се тагира дека е на безбедно,да ни олесне на сите..
Замисли, татко и може ја нема удрено у живот а некое усмрдено копиле дигнало рака на нејзе. Не брзајте со осуди, малку мислете со глава.

Не е ни време ни место за драматизирање. Најважно е она да е на безбедно, а за се друго има време кога да се дискутира.

За вие кои на некој начин ме мислите "океј сум" на другите ви посакувам да си ги тепате мажите

:pos: каков трол е овој костич или ставро...
Toa и е проблемот со него. Заради него никој не ги сваќа сериозно новите членови.

The Labyrinth of the Weed Fiend, the story of Kostich.

@Ingvar ти си продуховен човек,како можат да ти проаѓаат вакви работи..Кај мене немаше осуда него изнасање на факто состојба на лице место а тоа е дека приметувам лага на километар..

@Ingvar ти си продуховен човек,како можат да ти проаѓаат вакви работи..Кај мене немаше осуда него изнасање на факто состојба на лице место а тоа е дека приметувам лага на километар..

Не дечко,не примеќаш ништо,верувајј....
Слободно админите нека ме проверат..дали сум дупли профил или не ..

до душта темата не е тоа ама ајде..

Не дечко,не примеќаш ништо,верувајј....
Слободно админите нека ме проверат..дали сум дупли профил или не ..

до душта темата не е тоа ама ајде..
Кај е @Macka12345 кога највише ни треба... :unsure:

Ја верувам дека јузеров е genuine и жената си има маки и не грешете душа со претпоставки. Да не бидеме тиквари, неколку жени ги имаме тука и тие ги избркавме.

Замисли брат да имаш ќерка, и утре да го видиш зет ти, како ја шамара? Дали и тогаш ќе бидиш саркастичен и духовит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom