Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
ne on mene ne me ni vide oti jas bev podaleku od nego a ako me vide sigurno ke me poznae oti veke ima 100 sliki od mene.A muabetot so si go pravime e so razgovor i slusalki.
Епа убаво викаат ако веќе нема што покани го на кафе,разликата во години мислам дека нема да претставува проблем :toe: доколку се разбирате нека ви е со среќа :smir:

абе колку е добро да го викнеш на кафе толку и не е добро.може да е манијак,шизофреничар... и што уште не...затоа биди претпазлива.и уште еден совет најди си дечко од посигурни извори (другари) преку мсн и не е баш добра идеја..поз:smir:

мене уште не ми е јасно како може да се заљубувате во ’роботи’ ама тоа е друг муабет .
Кајганџии добар совет ти дале.Кога ке го видиш претстави му се.Тоа до негде е подобра идеја од одење на кафе зашто секогаш претстои опасност од непознатото.
Јас мислам дека треба сериозно да ги преиспиташ твоите врски со реалноста :toe:

абе колку е добро да го викнеш на кафе толку и не е добро.може да е манијак,шизофреничар... и што уште не...затоа биди претпазлива.и уште еден совет најди си дечко од посигурни извори (другари) преку мсн и не е баш добра идеја..поз:smir:
znam deka ne e takov bidejki jas se rasprasav za nego i site mi kazaa dobro za nego.A on mi e od sigurni izvori oti negoviot msn mi go dade eden negov drugar.

znam deka ne e takov bidejki jas se rasprasav za nego i site mi kazaa dobro za nego.A on mi e od sigurni izvori oti negoviot msn mi go dade eden negov drugar.
Се убедуваш сама како да се втурнеш во проблеми. Убаво ти кажаа погоре може е манијак, шизофреничар или нешто слично.
Тоа што ти кажале се најдобро за него не значи ништо, може е добар со своите другари ама со тебе ќе биде лош.
Неможеш да кажеш дека си вљубена во некој што си го видела 2-3 пати и со кого комуницираш преку мсн. Почекај некое време, може ќе испадне случајно да се запознаете, ќе го запознаеш убаво па ќе видиш што е добро, а што е лошо кај него.

mi dojde i mene redot da prasam za sovet
pred nedela-dve edna skolska drugarka me zapozna so nejzina dolgogodisna prijatelka koja e mn ubava..taka si se zapoznavme sednavme na kafe taa si otide, vecerta na msn skolskata dR me prasuva dali imam devojka i mi go dade e-mailot na nejzinata dR e sega taa odednas pocna da me prasuva dali sum sakaL da imam devojka i takvi stvari i rekov da se srtneme negde samo jas i ona no eve veke 3 dena ja cekam da mi se javi.
sega problemot e dali jas da i se javam pak da se dogovorime ili da ja cekam nea
bas me interesiraat vasite soveti oti mn mi se sviga devojceto....

pred nedela-dve edna skolska drugarka me zapozna so nejzina dolgogodisna prijatelka koja e mn ubava..taka si se zapoznavme sednavme na kafe taa si otide, vecerta na msn skolskata dR me prasuva dali imam devojka i mi go dade e-mailot na nejzinata dR e sega taa odednas pocna da me prasuva dali sum sakaL da imam devojka i takvi stvari i rekov da se srtneme negde samo jas i ona no eve veke 3 dena ja cekam da mi se javi.
sega problemot e dali jas da i se javam pak da se dogovorime ili da ja cekam nea
Вака сега. Мое лично согледување е фактот дека и ти и се допаѓаш на неа, а и таа на тебе. Ти веќе го имаш направено првиот чекор. Си ја поканил да се видите само вие двајца. Меѓутоа несигурноста си го прави своето. Можам да претпоставам дека девојката е малку несигурна и не сака да избрзува. Совет од мене ти е да и дадеш простор и време таа да подразмисли, за да не биде одма гушење од твоја страна. Ако нема реакции од неа, следен пат кога случајно ќе се најдете во муабет спомни и дека имате вие и една многу интересна тема за која треба да зборувате.:smir:
Само внимавај, не дозволувај ти да бидеш оној кој ќе ги влече работите во свои раце. Дозволи и’ и на неа да направи нешто како што она сака. А по се’ изгледа сака малку да бидеш во исчекување:)
Од каде знаеш, можеби неколкудневното чекање на крај многу ќе се исплати.:smir:

Одма да и се јавиш.Ова што го прави она,што не ти се јавува, е честа финта .Ти моментално имаш зицер,и тоа знаеш каков ,на голот нема голман

Одма да и се јавиш.Ова што го прави она,што не ти се јавува, е честа финта .Ти моментално имаш зицер,и тоа знаеш каков ,на голот нема голман
И што треба после? Ќе испадне дека он трча по неа, а она како женско ќе го искористи тоа...
онтопик: Почекај некое време. Играј ја нејзината игра. Прва ќе ти се јави:smir:

И што треба после? Ќе испадне дека он трча по неа, а она како женско ќе го искористи тоа...
онтопик: Почекај некое време. Играј ја нејзината игра. Прва ќе ти се јави:smir:
thnxx za sovetot ke cekam so imam da izgubam...

JAVI I SE. Ne mislam deka ako nekoj me pokanil pred tri dena sega da mu se javam i da mu recam ajde. Mozebi se srami devojceto ili samo e kako sekoe drugo pa saka da se pravi nedostizna.
Najdobro e ako se najdete pak na msn da i go spomnes toa uste ednas

JAVI I SE. Ne mislam deka ako nekoj me pokanil pred tri dena sega da mu se javam i da mu recam ajde. Mozebi se srami devojceto ili samo e kako sekoe drugo pa saka da se pravi nedostizna.
Najdobro e ako se najdete pak na msn da i go spomnes toa uste ednas
aj ako vlaga u msn ke i go spomenam... ako ne care...>?

thnxx za sovetot ke cekam so imam da izgubam...

Ова твоето испаѓа како оној вицон со некој што изгубил клуч,па го барал таму кај што е посветло.Ги прифаќаш оние совети кои ти се полесни за исполнување.Ќе ти ја ќари некој,ти дур се мислиш и играш игри:pos2:

aj ako vlaga u msn ke i go spomenam... ako ne care...>?
Eпа целта ти е да ја начекаш на мсн и да направиш муабет. Ако ја нема, јави и се, прати и смс (дојди на мсн да позборуваме ако можеш) и тн.

Немој се да оставаш на неа, јави и се ти прв, па договарајтесе за понатака. Мислам дека ке те бара потоа и таа, само некој треба да го скрши мразот (како по обичај машкото :toe: секоја чест на исклучоците).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom