Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Slobodna da, kafe ne. Kako toa be? Za so mislese deka ja prasuvas dali e slobodna?
Saka da si igra so tebe mi izglea. Ako seriozno sakas so nea, nikad vise nemoj da si i pisal.
Ako ne ti e mn bitna, igraj si i ti. Te pisi i, napraj muabet, te ne i pisuvaj 5-6 dena. Pa koa ke iskocite so drustvo, ednas praj se naudren, ednas bidi blag prema nea. Duri mozes i da flertuvas so drugi pred nea, da se nervira, normalno i ona ke ti vrati posle toa. I taka, ke vi bide interesen zivotot.... :-D
Slobodna da, kafe ne. Ja vaka im praam na luge majtap sto si igram so niv. Toplo-ladno. Drsko haha :-D
Na luge sto osekjam deka se zagreani, ili gi otkacuvam (ne sum slobodna), ili normalno praam muabet so niv, a ne vaka od visina. Slobodna a nejke kafe. Ova e vregjanje. Seriozno vregjanje.
Знам.. и стварно глупо се осеќам коа ќе помислам дека сум изигран... али ај, догурав до тука..
Навистина ми е битна, ја сакам.. али шо ќе биде ќе видиме.. Се прави наудрена на моменти, ама мислам дека ќе дојде во нормала...[DOUBLEPOST=1401309767][/DOUBLEPOST]
@Saladin an Independent Consultant....i like it :D

@German88 бро ние можеме да ја тупиме до сабајле шо да праиш, али јас знам дека ти најдобро си знаеш и можеш да процениш. Или ти си стварно многу затрескан, и нејзиниот фидбек на зезање и дружење го тумачиш поглешно, или и девојчето има симпатии кон теба, па е срамежливо, да искочи на само со тебе како и да е ти нема да престанеш се дур не добиеш одговор, а искрено и така е природно....како и да е другарство помеѓу машко и женско не постои така да ако се секираш за тоа дека ќе ја изгубиш како другарка немој, зашто никад не ти ни била :D.
Па да, во право си за ова со машко-женското другарство.
Се однесува како да има симпатии.. Вечерва неколку пати ја забележав како зјапа во мене и се смешка, а после тоа со кафето, не ми бекна на фб... :confused::confused:

И на ова после ќе следи (на форум или со другарки):
Види го каков е лигав, цуци, муци...
Не верувам дека успеваат вака лигави комплименти.
Се слагам.
Треба само дрско ! нешо у стил : Ку*во нема кафе ,влагај у кола одма ќе те е*ам !
Нели ?

Последно уредено:
Се слагам.
Треба само дрско ! нешо у стил : Ку*во нема кафе ,влагај у кола одма ќе те ебам !
Нели ?
хахах да да, секако... ама немој да се чудиш, затоа што сеуште има такви серковцки, а и такви ДАМИ!

Се слагам.
Треба само дрско ! нешо у стил : Ку*во нема кафе ,влагај у кола одма ќе те е*ам !
Нели ?
Па некако тоа супер ти оди со никот...

За да ќариш некоја преку фб, ко вие што правите, треба да си згоден, неопходен и со добри статуси (според нејзин вкус). :icon_lol: И на фб ви се конкуренција сите други нејзини лајкувачи кои се згодни, неопходни и со добри статуси, па рачунајте.
Многу полесно ќе ја ќарите ако ја фатите во живо (во небрано), иако потешко ќе ви биде да го направите чекорот. Бар ќе знае дека е реално, а не некој што му здосадило да мастурбира и немал на која друга да пише за да му биде интересно. :)

За да ќариш некоја преку фб, ко вие што правите, треба да си згоден, неопходен и со добри статуси (според нејзин вкус). :icon_lol: И на фб ви се конкуренција сите други нејзини лајкувачи кои се згодни, неопходни и со добри статуси, па рачунајте.
Многу полесно ќе ја ќарите ако ја фатите во живо (во небрано), иако потешко ќе ви биде да го направите чекорот. Бар ќе знае дека е реално, а не некој што му здосадило да мастурбира и немал на која друга да пише за да му биде интересно. :)
Го знам сето тоа, но типката на моменти е многу одбивна, а на моменти го следи секој мој чекор, како да сме заедно...:confused::confused::confused:

И на ова после ќе следи (на форум или со другарки):
Види го каков е лигав, цуци, муци...
Не верувам дека успеваат вака лигави комплименти.

Успеваат, кај тие што сакаат да бидат нонстоп пофалувани и што сакаат симнување ѕвезди. :D
Не е реално да ти зборува вакви фрази и лигавења, напротив, одбивно е.

A да го сфатите ФБ само како алатка за контакт?
Хахаха тешко тоа, влезено им е во психата, и нема мењање...
Џабе е се сега...
Само ако ја ќариш во живо прзинавам, иначе НЕ!

Па некако тоа супер ти оди со никот...
Hint : сакразам е али ај ти се простуе

Успеваат, кај тие што сакаат да бидат нонстоп пофалувани и што сакаат симнување ѕвезди. :D
Не е реално да ти зборува вакви фрази и лигавења, напротив, одбивно е.

@MAJA 345 Превише нормално дека никој не сака али да убациш по некој убав збор зашо да не ? типкиве на фб ставаат статуси : размачкај и го карминот не маскарата , е тој со мозок да го чуваш лепотице и сл . и наеднаш им пишува некое машко на културен и нормален начин , ја поканува на кафе и добива корпа :tapp:

Малку оф топик...текстчево сега го видов на ТЛ.. напатена душа. o_Oo_O
http://p.shrib.com/ozVTnzCq?v=nc&s=t
Leleej ligavestini. Treba da stanes muz.
Ne u smisla ko sto vikaat pogore, tuku da pocnes da se pocituvas i da imas povisoko mislenje za sebe.
What you give is what you get.
Nema da mozes da kjaris niedna sto ima podobro mislenje za sebe otkolku ti sto imas za tebe. Treba da si se cenis, a ne da se "zatreskuvas".
Znaj deka si pameten, fin, pronajdi si gi kvalitetite i baraj si devojka koja ke ti odgovara. A ne nekoja sto ke te gleda od visina i ke si igra majtap.
Ti si placko uste. Ona te vrtka kako saka, a ti se povreduvas. Daj ne bidi ligav, sredi se, pokazi i deka ne ti e mnogu mnogu stalo do nea, si imas svoj zivot, svoi vkusovi, svoe jas. Ne smees da trpis navredi samo posto ti se svigja i te privlekuva.
Ti si masko, ti treba da si poln so samodoverba, TI treba da ja nateras ONA da misli na tebe, a ne obratno.
Kakvi mazi ste bee... Ccc...
Abe ima deckovci, treba da se namacis za da te primeti, a negoli za da go osvois kolku mu treba ehee. A ne vie, se zatreskuvate ako nekoja ve zdogleda malku povekje i vi naprai muabet. Gluposti.

Leleej ligavestini. Treba da stanes muz.
Ne u smisla ko sto vikaat pogore, tuku da pocnes da se pocituvas i da imas povisoko mislenje za sebe.
What you give is what you get.
Nema da mozes da kjaris niedna sto ima podobro mislenje za sebe otkolku ti sto imas za tebe. Treba da si se cenis, a ne da se "zatreskuvas".
Znaj deka si pameten, fin, pronajdi si gi kvalitetite i baraj si devojka koja ke ti odgovara. A ne nekoja sto ke te gleda od visina i ke si igra majtap.
Ti si placko uste. Ona te vrtka kako saka, a ti se povreduvas. Daj ne bidi ligav, sredi se, pokazi i deka ne ti e mnogu mnogu stalo do nea, si imas svoj zivot, svoi vkusovi, svoe jas. Ne smees da trpis navredi samo posto ti se svigja i te privlekuva.
Ti si masko, ti treba da si poln so samodoverba, TI treba da ja nateras ONA da misli na tebe, a ne obratno.
Kakvi mazi ste bee... Ccc...
Abe ima deckovci, treba da se namacis za da te primeti, a negoli za da go osvois kolku mu treba ehee. A ne vie, se zatreskuvate ako nekoja ve zdogleda malku povekje i vi naprai muabet. Gluposti.
Хахахахаха :pos:значи да се разбереме! Ова не е мое дело! :tapp:

^E fala so mi kaza deka ne e tvoe delo, mislev tvoe e:-)
Jas ne go komentirav deloto. Ja komentirav ti deloto sto si go postiral tuka i sto kenkas deka si se zatreskal vo nekoe devojce sto vika deka e slobodna a ne saka da izleze so tebe na kafe.
A ostaj go ovoj Mamalover so komentira, po nikot ke go vidis...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom