- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 67
Знам.. и стварно глупо се осеќам коа ќе помислам дека сум изигран... али ај, догурав до тука..Slobodna da, kafe ne. Kako toa be? Za so mislese deka ja prasuvas dali e slobodna?
Saka da si igra so tebe mi izglea. Ako seriozno sakas so nea, nikad vise nemoj da si i pisal.
Ako ne ti e mn bitna, igraj si i ti. Te pisi i, napraj muabet, te ne i pisuvaj 5-6 dena. Pa koa ke iskocite so drustvo, ednas praj se naudren, ednas bidi blag prema nea. Duri mozes i da flertuvas so drugi pred nea, da se nervira, normalno i ona ke ti vrati posle toa. I taka, ke vi bide interesen zivotot.... :-D
Slobodna da, kafe ne. Ja vaka im praam na luge majtap sto si igram so niv. Toplo-ladno. Drsko haha :-D
Na luge sto osekjam deka se zagreani, ili gi otkacuvam (ne sum slobodna), ili normalno praam muabet so niv, a ne vaka od visina. Slobodna a nejke kafe. Ova e vregjanje. Seriozno vregjanje.
Навистина ми е битна, ја сакам.. али шо ќе биде ќе видиме.. Се прави наудрена на моменти, ама мислам дека ќе дојде во нормала...[DOUBLEPOST=1401309767][/DOUBLEPOST]
Па да, во право си за ова со машко-женското другарство.@Saladin an Independent Consultant....i like it
@German88 бро ние можеме да ја тупиме до сабајле шо да праиш, али јас знам дека ти најдобро си знаеш и можеш да процениш. Или ти си стварно многу затрескан, и нејзиниот фидбек на зезање и дружење го тумачиш поглешно, или и девојчето има симпатии кон теба, па е срамежливо, да искочи на само со тебе како и да е ти нема да престанеш се дур не добиеш одговор, а искрено и така е природно....како и да е другарство помеѓу машко и женско не постои така да ако се секираш за тоа дека ќе ја изгубиш како другарка немој, зашто никад не ти ни била.
Се однесува како да има симпатии.. Вечерва неколку пати ја забележав како зјапа во мене и се смешка, а после тоа со кафето, не ми бекна на фб...