Љубов супер, секс - за никаде ?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Можно ли е една врска, каде што има љубов, разбирање, пријателство, и се тоа нели супер да е, само сексот да е за никаде, како што рече Сторм бљак, да опстане?
Што мислите вие?

Не али мислам дека може обратнот да нема љубов али да има секс на КУП.

I jas mislam deka moze obratno. Ako ne ti e seksot kako sto treba, vrskata nema dolgo da opstane.

Може, ама почесто е обратно. Значи по често се случува да нема љубова, а да има одличен секс - отколку одлична љубов, а секс за никаде.

И јас мислам дека потешко успеваат врските во кои има љубов а сексот е за никаде, додека па врските во кои сексот е супер ама нема љубов повеќе може да опстанат.

Ne postoi vrska kadeshto ima ljubov, a nema seks,osven ako nema nekoe narushuvanje kaj nekoj od partnerite. Ako e se` vo red so niv, ljubovta ce "nalozhi", osnosno taka ce gi nasochi rabotite i seksot da bide i povece od odlichen.

Obratnoto nema dolgo da trae.

И јас мислам дека многу повеќе успева ако има одличен секс, а ич љубов, отколку обратно:icon_lol:

Па може да успее се додека еден од нив не си побара сех на друго место едноставно сех поради сех и не дознае другиот од нив...:kafe:

Ako ima ljubov, ima vodenje ljubov ne sex, ima razlika do nekade barem spored mene, znaci ako se sakaat kat tad ke se usoglast vo odnos na toa koj sto saka i kako saka,a vrski kaj sto nema ljubov ima sex...

_ZlObNiCa напиша:
Ako ima ljubov, ima vodenje ljubov ne sex, ima razlika do nekade barem spored mene, znaci ako se sakaat kat tad ke se usoglast vo odnos na toa koj sto saka i kako saka,a vrski kaj sto nema ljubov ima sex...

Точно ... на исто мислење сум и јас. Неможе (барем не ми се случило мене) да сакаш некого, а да не ти оди водењето љубов. Друга приказна е ако престане да ти оди ... тогаш и се отсакува и се прекинува итн, итн, итн. Може двајца заљубени само да се надополнуваат кон поубаво и поубаво водење љубов, но никако не ми штима да неможе да се поднесат во кревет ... :icon_roll

Ако е љубовта на завидно ниво, тогаш и сексот ќе следи на истото ниво, љубовта ќе гио доведе и водењето љубов да им биде возвишено и извонредно. Или не вистинска гоолема љубов.

Мислам дека може да успее , ама до кога само?
Најверојатно , ко што рекоа некои погоре , се додека еден од партнерите не побара секс на друго место:sekss:
Некои (девојките) ,на почетокот на врската нормално “не даваат“ , бидјќи нели они се еден вид на тврдина која потешко се освојува т.е мора да остават дојам дека не се лесни, па мора да се биде упорен и трпелив.Ама тоа само на почетокот на врската можам да го разберам, а за понатаму малку потешко богами.

ThA-BiTcH напиша:
Можно ли е една врска, каде што има љубов, разбирање, пријателство, и се тоа нели супер да е, само сексот да е за никаде, како што рече Сторм бљак, да опстане?
Што мислите вие?

Мислам дека неможе.Барем не според мене. Ако има љубов, тогаш и водењето љубов ќе биде исклучително и секој нареден пат ќе биде се поубав и посовршен.Нормално, колку повеќе си со една личност,толку повеќе се откривате заедно, ги откривате своите желби, потреби, заеднички задоволства и начини на кои ќе бидете задоволени и двајцата.

ThA-BiTcH напиша:
Што мислите вие?
Не може. Ако има љубов, разбирање, пријателство и се да е супер како што имаш напишано нема логика водењето љубов да е за никаде. Баш ако има љубов ... секој нареден секс би бил каде каде подобар од претходниот а полош од следниот. Може да е обратно .. да нема љубов итн, итн, итн а да има супер секс. Тоа има логика.

The`bItCh напиша:
Не може. Ако има љубов, разбирање, пријателство и се да е супер како што имаш напишано нема логика водењето љубов да е за никаде. Баш ако има љубов ... секој нареден секс би бил каде каде подобар од претходниот а полош од следниот. Може да е обратно .. да нема љубов итн, итн, итн а да има супер секс. Тоа има логика.

Ти мори, не беше уште невино??:sekss: :je: :je: :je: :lud: :kez: :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom