PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Охооо, ние во основно што сме правеле... Кога ќе помислам, се запрепастувам. vilica:
Имав и јас љубови од школските клупи... И тоа не само една. 
Второ одделение, Т. :wub: Сите девојчиња од клас го сакавме Т., што е малку чудно со оглед на тоа што кога потпораснавме веќе не беше толку популарен меѓу девојките.
Трето одделение, Д. :wub: Едно време и он мене ме „сакаше“, си остававме честитки за Нова Година под клупа, се враќавме дома заедно...Многу бевме слатки, јас цела глава повисока од него.
Ама после Марија се заљуби во него и ми го "лапна".
Кучката ќе плати за тоа.
Шесто одделение си го фатив првиот дечко кој беше исто од мое школо, ама не од мој клас. Он беше осмо во тоа време.
Ах, колку слатки мигови си поминавме позади, пред, до, околу, во школо. :wub:
Седмо одделение, М. :wub: Демек другарчиња, демек да му местам женска, демек без никакви намери... И на една стара нова година се измувавме.
Кои ремети сме ги преживувале после тоа, чудо едно... 
Седмо одделение аген... П. :wub: Една генерација постар беше, ама пак се рачуна у школски клупи, дека од исто школо.
„Идевме“ дууууури 4 дена.
После откако раскинавме демек се испокаравме, ама по некоја година ептен се зближивме другарски и се газевме од смеење на спомените од нашата „врска“... 
Осмо веќе имав дечко од друго школо.
Еден друг М. беше заљубен во мене во текот на сите осум години основно образование, но никогаш не успеа да ме освои.
Во средно пак... Мислам дека бев една од ретките девојки од клас што немаше некоја афера со некое од машките.
Мојот клас од средно беше жива шпанска серија, во која за среќа не учествував.
Малце кога потпораснав научив да ставам строга граница меѓу потенцијални другари и потенцијални партнери уште од самото запознавање, а за кратко време сите машки од клас (со кои бев блиска) ми станаа многу добри другари со кои секако, не сакав да имам ништо такво. Плус, никој од нив (а не беа многу, некои осум-девет), не беше реално мој тип.
А и ретко се загледував во врсници... 

Второ одделение, Т. :wub: Сите девојчиња од клас го сакавме Т., што е малку чудно со оглед на тоа што кога потпораснавме веќе не беше толку популарен меѓу девојките.

Трето одделение, Д. :wub: Едно време и он мене ме „сакаше“, си остававме честитки за Нова Година под клупа, се враќавме дома заедно...Многу бевме слатки, јас цела глава повисока од него.

Шесто одделение си го фатив првиот дечко кој беше исто од мое школо, ама не од мој клас. Он беше осмо во тоа време.

Седмо одделение, М. :wub: Демек другарчиња, демек да му местам женска, демек без никакви намери... И на една стара нова година се измувавме.

Седмо одделение аген... П. :wub: Една генерација постар беше, ама пак се рачуна у школски клупи, дека од исто школо.

Осмо веќе имав дечко од друго школо.

Еден друг М. беше заљубен во мене во текот на сите осум години основно образование, но никогаш не успеа да ме освои.
Во средно пак... Мислам дека бев една од ретките девојки од клас што немаше некоја афера со некое од машките.