Љубов кон другар/ка од класот..

• Креатор на темата Креатор на темата Jordan Rudess
  • Време на започнување Време на започнување
Јас бев страшно заљубен во средно со другарката што седеше со мене, тоа беше измачување заебано...таа ме гледа другарски а јас еееептен поинаку, а кога ќе почнеше да ми зборува за дечко и или за некој кој и се допаѓал ми идеше од 3ти да си скокнам хахахха заебана работа...и ништо не бидна.
Денес кога ќе ја видам си викам ееееј будало една шо си видел во неа бе ќорав еден, но хормони, младост јебига...прве љубави...:vozbud:

Znam da kazam "ovoj od klas e simpa" ova ona..ali ljubov ne!

Моментално сум заљубена во тој што седи зад мене....ххехее...интересно е....

Па имав некои симпатии кон некои мои школски али не бев нешто многу затрескана, онака колку да има кој да манијачам на часовите :tapp: .

Мн грда работа е тоа :S Ми се деси кога тргнав во 1ва год, се смувавме, се фативме и раскинавме али среќа тоа се деси при крај на учебната год и немаше непријатни моменти. Али одма после тоа како ништо да не било и сеа сме си ептен добри другари како што бевме и на почетокот :) Но сепак не е препорачливо :)

абе љубов кон другарка од клас... Другарска љубов ОКЕЈ... и наква ЈОК!
П.С мене стварно не ми е јасно како може некој/а да се ЗАЉУБИ во некој кој го нема??? ја лично за да се заљубам во некоја ми треба барем мал период ако нишо друго да сум со неа т.е да сме во врска.. вака љубов на поглед и на муабет не верувам...

ми се има случено во основно и тоа на два пати во две сосема различни девојчиња по карактер :nesum: само некои симпатии се појавија, прво за едната и после неколку месеци за другата ама не до толку да се затрескам :pipi:

Ми се случувало...и сега ми се случува.Сигирна сум дека ако не сум со него во клас..нема да го чувствувам она што го сега чувствуваммм:vozbud::vozbud:Само зборуваме,се дружиме..не знам дали нешто....тој чувствува за мене:uvo:Ама убаво ми е со него...:back:

Da preubavo e da se zalubis na klasnata drugarka. No ako ne si ucel , i ako ti pukne ucitelot eden samar. Kako ke ja gledas drugarkata togas :)

Јас бев страшно заљубен во средно со другарката што седеше со мене, тоа беше измачување заебано...таа ме гледа другарски а јас еееептен поинаку, а кога ќе почнеше да ми зборува за дечко и или за некој кој и се допаѓал ми идеше од 3ти да си скокнам хахахха заебана работа...и ништо не бидна.
Денес кога ќе ја видам си викам ееееј будало една шо си видел во неа бе ќорав еден, но хормони, младост јебига...прве љубави...:vozbud:

hahahah bravo. Si nasol podobra zatoa si vikas deka budalo si bil.
Da nemase podobra ke ja barase da ripas na treti sprat da ja vidis uste ednas hahaahha

Не сум бил,а и не ни планирам да бидам со некоја од клас
од проста причина што,ќе треба да ја гледам у школо,на искачање итн
и веројатно многу брзо ќе ми здосади таа врска
а и не е интересно,на пример и се пуштиш на некоја со која учиш 2-3 години веќе,другари сте,скоро се знаеш за неа...
Боље е филингот,и поинтересно е со некоја што не ја знаеш :)

Ја сум се заљубил у професорка! Штета мажена беше, инаку кај че беше крајот кој знае:wink:

EPA JBG

Да. И тапа е. Барем во мојот случај. Може на некој ќе му се посреќи некогаш, ама знам дека мене ми беше едно од најлошите искуства во животот. Иако беше тоа тооолку одамна...:manikir: Се беше платонски и за тоа му благодарам на Господ... зашто во спротивно ќе се исколевме меѓу себе.

kaj mene bese kontra - SEEEE BESE TOP ali ona veke imase decko, ali jbg. stvarno nekoe cudno iskustvo:back:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom