Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
[acko]®;1784047 напиша:
ги бранам некои ставови. тие што ме засегаат и што ми се допаѓаат.

Normalno...tebe Makedonski stavovi ne ti se bitni...zatoa da ne se lutish koga ke ti vikaat deka si na bugarska cicka odgoen :)

Pa normalno...Ljube Boshkovski nema Bugarski pasosh...i acko sea ua po nego...da vidite samo kako gi brani Todorovski i drugite kako nego...abe chudo pravi ama za bugar sechi veni :tv:
Кога ќе нема Љубчо Геотгиевски бугарски пасош тогаш и Љубе ќе нема бугарски пасош !!!

Normalno...tebe Makedonski stavovi ne ti se bitni...zatoa da ne se lutish koga ke ti vikaat deka si na bugarska cicka odgoen :)

не не не... ја за разлика од тебе сум минимум 5 генерации македонец. за толку сум сигурен за понатака неможам да зборам не сум сигурен. за разлика од тебе кој си на српска цицка доен ја немам ништо со бугари, срби и грци. ја можам да се фалам дека сум македонец додека ти не можаш. ти се залагаш за промена на името само за да влеземе во еу и нато додека јас викам кој ги ебе и еу и нато. значи ја сум македонец ти си душа продадена затоа престани да ме замараш!

Pa normalno...Ljube Boshkovski nema Bugarski pasosh...i acko sea ua po nego...da vidite samo kako gi brani Todorovski i drugite kako nego...abe chudo pravi ama za bugar sechi veni :tv:

ЧИТАЈ ШТО СУМ НАПИШАЛ А НЕ САМО ДА ПЛУКАШ! НЕ САКАМ ЛУЃЕ КОЈ ЗА ПАРИ ЈА ПРОДАВААТ СВОЈАТА ДРЖАВА. ЉУБЕ ИМЕ ХРВАТСКО ДРЖАВЈАНСТВО И СЕ ЗАЛАГА ЗА ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ! ШТО ИМА ДОБРО КАЈ НЕГО?

[acko]®;1784114 напиша:
не не не... ја за разлика од тебе сум минимум 5 генерации македонец.

Chudno...Makedonec normalen ne bi zastanal da brani Bugarski stavovi od probugari shto tvrdat deka najmakedoncite bile Bugari...SRAMOTA BRE!

[acko]®;1784122 напиша:
ЉУБЕ ИМЕ ХРВАТСКО ДРЖАВЈАНСТВО И СЕ ЗАЛАГА ЗА ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ! ШТО ИМА ДОБРО КАЈ НЕГО?

A G'uevski koga se soglasi za R.Makedonija - Skopje za bez pari toa e dobro za tebe?

A G'uevski koga se soglasi za R.Makedonija - Skopje za bez pari toa e dobro za tebe?

Каде тоа? Каде е сменето името? Ау не е! Па со кој се договорил? Тоа ти е рекла казала муабет. сите зборат а ништо не се случува!

[acko]®;1784122 напиша:
НЕПИСМЕН ИДИОТУ!!! ЧИТАЈ ШТО СУМ НАПИШАЛ А НЕ САМО ДА ПЛУКАШ! НЕ САКАМ ЛУЃЕ КОЈ ЗА ПАРИ ЈА ПРОДАВААТ СВОЈАТА ДРЖАВА. ЉУБЕ ИМЕ ХРВАТСКО ДРЖАВЈАНСТВО И СЕ ЗАЛАГА ЗА ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ! ШТО ИМА ДОБРО КАЈ НЕГО?

Ај те молам Стави Линк каде пишува дека Љубе Бошковски се залага за промена на името?????

после збори ОК?

Кога ќе нема Љубчо Геотгиевски бугарски пасош тогаш и Љубе ќе нема бугарски пасош !!!

А Ти стави линк или доказ од каде знаеш и си сигурен дека има бугарски пасош..

Еве јас сум 10000% сигурен дека нема...и ТВРДАМ дека нема

затоа што го знам човекот лично

Пратејќи го форумов додека Љубе патриотот,херојот,македонецот беше во Хаг се си мислев дека ако се кандидира за претседател дека само со гласовите од форумџиите ни ВМРОовски ќе победи на следните избори.Ама сега гледам некако балонот се издиши,истите оние кои го величеа го правеа херој,патриот ,македонец,сега го прават, слаткар,издајник,шпиун, бугарин,хрват,грк и што уште не.Прашање до сите оние што ке се пронајдат во постов:дали се осмелувате на сабајле кога ќе се разбудите да се погледнете во огледало ?:uvo:

Пратејќи го форумов додека Љубе патриотот,херојот,македонецот беше во Хаг се си мислев дека ако се кандидира за претседател дека само со гласовите од форумџиите ни ВМРОовски ќе победи на следните избори.Ама сега гледам некако балонот се издиши,истите оние кои го величеа го правеа херој,патриот ,македонец,сега го прават, слаткар,издајник,шпиун, бугарин,хрват,грк и што уште не.Прашање до сите оние што ке се пронајдат во постов:дали се осмелувате на сабајле кога ќе се разбудите да се погледнете во огледало ?:uvo:
Е што нели има бугарско и хрватско државјанство ? И се осмелувам да се погледнам во огледало што заради еден човек што има 3 држвјанства јас да не се гледам во огледало !!!:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom