Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Митјиланд голче у 3та минута цааап им го бапнаа цел на Апоел...ем врел :D. Важи за банкротот сега?
Ајакс ако изгубат од мртвиов Рапид нека се откажат сите.
Динамо :facepalm:.

Митјиланд голче у 3та минута цааап им го бапнаа цел на Апоел...ем врел :D. Важи за банкротот сега?
Ајакс ако изгубат од мртвиов Рапид нека се откажат сите.
Динамо :facepalm:.
Помина АПОЕЛ бе.

Просечна старост на тимот на Ајакс е 20 год , претеруваат со подмладувањето . Ете примија уште еден . :(

Просечна старост на тимот на Ајакс е 20 год , претеруваат со подмладувањето . Ете примија уште еден . :(
Oд ко ги продадоја Снајдер, Хунтелар и Вандерварт Ајакс трпи подмладување, една деценија трај процесо. :(

Oд ко ги продадоја Снајдер, Хунтелар и Вандерварт Ајакс трпи подмладување, една деценија трај процесо. :(

Цело време си фураат со млади играчи , таква им е филозофијата , ама трупот Де Бур на теренот буквално нема постар играч од 21 год .

ЛШ без Ајакс тие како хамбургер без помфрит.Но сами се криви со својата клупска политика, ех фудбалот да беше како што тие го замислуват а не како што е модерниот фудбал на кој тие никако да се прилагодат.

Колку ми се интересни овие Монако, никаква екипа лани 1/4 финале, годинава лесно се шетат во кфалификаците. Еве веќе 2-0. Ајакс заврши со ЛШ за сезонава!

Да бе сега видов. Се ми се уврте у глава дека 1-1 заврши таму :toe:. Како и да е нека заборават групи на Лш.
Многу му е на АПОЕЛ и до овде шо стигна, требаше уште во Скопје да му завршат европските "маки".

Многу му е на АПОЕЛ и до овде шо стигна, требаше уште во Скопје да му завршат европските "маки".
Сепак го имаат она нешто плус што треба да го има една екипа за Европа. Преголемо искуство имаат играчите. Со Вардар две нерешени, со Митјиланд 1-2 у гости, дома губат 0-1. Тоа е тоа. И кога не им оди пак на мускули поминуваат. До тоа ниво треба да дојдат прво нашиве екипи. А дека нема да играат Лш сум сигурен после утакмицава денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom