Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Јок не е баш така комплицирано ако си долго во оваа работа..правилото не е воопшто глупаво туку е логично ако размислиш малце...ако беше само голманот тогаш при излегување надвор од шеснаесетникот напаѓачот ќе можеше да користи предност при евентуалното поставување и одбраната да не мисли на офсајд стапици..
Да бе. А ако ја имаше играно 2+ или х2 ,тогаш? :icon_lol: :D

Абе ајде, ко никад да не сте играле ПЕС или ФИФА... колку вакви голови ми имаат поништувано ради вакви ситуации кога голманот е излезен ни јас не сум свесен. Чист офсајд е ова :icon_mrgr:

И башка не е од вчера правилово.

11058640_10152891885851504_3830166783670438386_o.jpg

Кои други навивачи ја пречекуваат својата екипа пред стадионот вака? :place:

ќе пренесуват ли на мтв некоја утакмица од плеј оф?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

пеколна атмофера ке има на Местаља, Валенсија игра многу јако пред своја публика за нив ке навивам вечер :)
Од друга страна пак Монако веќе во ритам се влезени за разлика од Валенсија која досега игра пријателски натпревари, тврд орев се Монако ако му заминаја сите клучни играчи, ке се бранат туку прашањето ми беше кој ке игра вечер на местото на Отаменди

пеколна атмофера ке има на Местаља, Валенсија игра многу јако пред своја публика за нив ке навивам вечер :)
Од друга страна пак Монако веќе во ритам се влезени за разлика од Валенсија која досега игра пријателски натпревари, тврд орев се Монако ако му заминаја сите клучни играчи, ке се бранат туку прашањето ми беше кој ке игра вечер на местото на Отаменди

Рубен Везо.

Valencia: Ryan; Barragán, Mustafi, Vezo, Gayà, Enzo Pérez, Parejo, De Paul, Feghouli, Rodrigo, Paco Alcácer.

Monaco: Subasic, Raggi, Wallace, Carvalho, Echiejile, Toulalan, Fabinho, Bernardo Silva, Pasalic, Cavaleiro, Martial.

Монако без Абденур и Мутињо.

Valencia: Ryan; Barragán, Mustafi, Vezo, Gayà, Enzo Pérez, Parejo, De Paul, Feghouli, Rodrigo, Paco Alcácer.

Monaco: Subasic, Raggi, Wallace, Carvalho, Echiejile, Toulalan, Fabinho, Bernardo Silva, Pasalic, Cavaleiro, Martial.

Монако без Абденур и Мутињо.
Kурзава? или го продадоа на ПСЖ?

Мартиал е овој е добар,Курзава кај им е?

Повреден е најверојатно. Не е на клупа. Место него ќе игра Елдерсон Ечижил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom