Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Како да ја најдам музикава што иде у позадина Муро кога им објаснуваше на децата за пукањето?

Сите во филмов го сакавме Чакар кој имаше смисла за хумор.И сите велевме дека сакаме повеке хумор.
Добивме одлични ликови кои прават доста глупости.
Овој лудаков на Тунџај десната рака.Муро со неговата нервоза,и Чето со неговиот идиотизам.

Да али мислам да не беше синхронизацијата немаше такво смеење да паѓа. Еве сеа го гледам Октај (Чакр) во новава серија, и тапа е, не е тоа тоа :)

Јака епизода вечерва..Да не знае некој накратко утре шо ке биде,Мемати сигурно не умира....

Да ја нема синхронизацијата нема да е толку интересно, искрено овој Муро е луд хаха.

Осеќам дека и денес ке биде интересно, а што е сигурно дека Мемати не умира =)

Мемати денес не умира сигурно, т.е. ќе се спаси од Искендер. Гледав нешо на Youtube, и има некои епизоди кај што он е жив, а не сум ги гледал. Дали и кога ќе умре не знам...

Ке биде јака епизода вечерва...Муро ке му оди на Булут и ке го упука двапати,ама ке се спаси Булут,Чето ке биде ранет,Хикмет изгледа ке ја легне оваа неговава Ѓону итн.

Од коа почна ова , сите мафијаши станаа ... страшна работа
Само уште ти остана нинџа желка.:pos2:
Зезам се друже се надевам дека не се лутиш.Ти предлагам еве вечер да ја изгледаш епизодата.
Навистина филмот е одличен.Изгледај некоја епизода.
Верувај и јас пред да почнам да го гледам велев исто како ти што го напиша ова.Сега е сосема спротивно.

Мемати не ми се верува да умре.
Овој Хакан колку ми е провокативна фаца, премногу го мразам. Не ми беше јасно зошто отидоа да ги пукаат тие децата таму што скокаат на огинот ?

Инаку Муро е луд, хаха со неговата нервоза ме смее многу, плус и овој со него Четин ли како се викаше.
Сега, се надевам дека и овој (Чето) ке биде жив и ке продолжат по нивно. :Р

Мемати бе кккаааадеее сииии , разочаран ке сум ако умре многу, највеќе го сакам, Иначе Муро ми го прави интересн филмов, па која нервоза ја истура на Чето па и овие како синхронизираат, таман како Македонци да се караат :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom