Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Ама сакам онаа Лејла да ја свиткаат. Оток досаден :facepalm:
Јас попрво би рекол досаден е татко му на Полат, Омер :facepalm: штом почни да кажува приказки вртам канали едно 2-3 мин :D 2-3 вртења прам :icon_lol:

Јас попрво би рекол досаден е татко му на Полат, Омер :facepalm: штом почни да кажува приказки вртам канали едно 2-3 мин :D 2-3 вртења прам :icon_lol:
Од него ми се сере, а оваа Лејла ме нервира онака, ме вади од патики. Се прави многу јака, а врска нема.
Инџи рулз :D

Од него ми се сере, а оваа Лејла ме нервира онака, ме вади од патики. Се прави многу јака, а врска нема.
Инџи рулз :D
Инџи паметна е и СИЛНА :icon_lol:
И мене помалце ова Лејла ме нервира,неколку пати му упропасти акции на Полат и сеа брзо на Мемати :icon_lol: (добро ова за Мемати не се важи,воедно и му го спаси животот)
Виде Заза прееска, со џебно ноженце закла се хахахах :pos:

На Лејла дечко и треба, некој добро да ја истресе... Еве обвинителов ја брка, па дај нека не се прави недодирљива :D

Ибрахим: Ти Заза ме сакаш ?
Заза: Да
Ибрахим: Па нели ти несакаш луѓе ?
Заза: Па несакам де , ти мечка си :pos::pos:
Ибрахим: Епа ај да направиш услуга на една мечка
Заза: Е да бе , неможам сеа мед да ти носам :cool::pos::pos::pos:

Каков ѕвер :) Инаку утре јака епизода ќе биде осеќам :sneaky:

А ова што Полат се откажа од работата со Мемати и Абдулхеј е уствари пак некој план, или? :)
Инаку да, се согласувам дека на Лејла и треба маж, ама ми стои дека е затрескана по Полат, и тоа одамна :D

А ова што Полат се откажа од работата со Мемати и Абдулхеј е уствари пак некој план, или? :)
Инаку да, се согласувам дека на Лејла и треба маж, ама ми стои дека е затрескана по Полат, и тоа одамна :D

Не, лут му е....
Мислам дека ги тестира колку можи да издржат без Полат :icon_mrgr:
Пошто двајцана тапчовци се.Ама вчера глупиве од Шител дадоја што ќе се случи денеска :mad:
Малце ко посмирен беше Полат кога разговараја со Мемати, ама сепак го избрка :pos:

Вечер ќе биде јако,Полат ќе го нападне пунктот на Ерсој, ќе ги пука од хеликоптер :pos:

Не го гледам филмов ама на мовие.мк го имаше долина на волците - палестина.
Го гледам, и типов што го викат полат, ми се чини дека е турска верзија на рамбо,болје да го крстеа Рамбазан.
Цела војска го пука типов едноставно има антигравитација за куршуми и со обичен пиштол успева да убие цел конвој војска, додека таа наоружана со артилерии динатими снајпери,а полат со еден пиштол убива све. Што е многу битно исто така, со еден куршум убива 3-ца, и никогаш не промашува, додека војската по дифолт знае да промаши. Исто, кога не е вооружен и нападнат знае со еден удар да му одземи калашот на некој војник и да убие цела сурија војска а сето тоа се случува додека цела војска го има на нишан, но сепак типот е струја и успева да ги убие.
Почнува да ме потсеќа на индиските боливудски невозможни филмови.

Го гледам, и типов што го викат полат, ми се чини дека е турска верзија на рамбо,болје да го крстеа Рамбазан.
Цела војска го пука типов едноставно има антигравитација за куршуми и со обичен пиштол успева да убие цел конвој војска, додека таа наоружана со артилерии динатими снајпери,а полат со еден пиштол убива све. Што е многу битно исто така, со еден куршум убива 3-ца, и никогаш не промашува, додека војската по дифолт знае да промаши. Исто, кога не е вооружен и нападнат знае со еден удар да му одземи калашот на некој војник и да убие цела сурија војска а сето тоа се случува додека цела војска го има на нишан, но сепак типот е струја и успева да ги убие.

Да,го делам истото мислење за филмот, во тој филм едноставно е IMMORTAL :icon_lol:
Ама да ја гледаш серијава, неколку пати беше тешко повреден, но сепак има животи ко на мачка (9) :icon_lol:
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 15:30 ---

Исто така би ти го препорачал да го гледаш филмот GLADIO, пореален е за разлика од овај Палестина

Серијата е каде каде подобра од филмовите...а и синхронизацијата со Заза е она што му дава шмек.:D

Се беше во ред , акцијата :drk: , Полат за малце ќе се превртеше :pos:.
Ама пак имам замерка, СЕ ПО СПИСОК!
Оти не синхронизирале се ? На крајот ко пукаја немаше звук , музика немаше , едноставно ко да бев на погреб :tapp:
Ова беше непотребна сцена , го пука Мендух :tapp: , и Хашим, и после то се самоубива :tapp:
Навистина непотребно беше ова овде.....

Инџи е двоен агент сака моќ и сила знае во кој момент да престане не е лесно да се контролира таа сака да контролира се ... но Полат е има во рака ;) гледајте понатака ќе биде јако, а вечерва Улубеј ќе направи катастрофален потег со кој не требаше да чепка таму но... Останаа уште 12 дена за гледање потоа пауза ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom