Купување од plati.ru

• Креатор на темата Креатор на темата [-_-]
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Акам по тоа форумите и тражам вести за новата верзија на DenuvoDRM, што ги зафанала Mad Max и Metal Gear Solid V.

Сеа, не пишува коа ќе испадне крак за играта, а ебани 60 евра е ногу за македончињата..

Ја најдов MGS 20 евра, и би дал за стим верзија ама дали ќе сака да се активира.пошо има некои со строг руски регион.
Работи ли http://www.plati.ru? Има ли некој искуство со страната?
И ако не е сигурна, може да пишете некоја друга со евтини клучови.

Фала :)

Акам по тоа форумите и тражам вести за новата верзија на DenuvoDRM, што ги зафанала Mad Max и Metal Gear Solid V.

Сеа, не пишува коа ќе испадне крак за играта, а ебани 60 евра е ногу за македончињата..

Ја најдов MGS 20 евра, и би дал за стим верзија ама дали ќе сака да се активира.пошо има некои со строг руски регион.
Работи ли http://www.plati.ru? Има ли некој искуство со страната?
И ако не е сигурна, може да пишете некоја друга со евтини клучови.

Фала :)
g2a.com mislam deka nema podobra od ovaa.imam kupeno 10 tina klucevi i site rabotat ;)

G2a и kinguin

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Оваа ќе работи ли? Да не треба нешто VPN? Читав по некој форум дека треба Virtual Private Network да се активира на друг регион.
И пишува "Preorders purchased after 19.08.2015 will be delivered to 15.09.2015." Значи кодот ќе стаса на 15ти, иако нема потреба од толку чекање..

Оваа ќе работи ли? Да не треба нешто VPN? Читав по некој форум дека треба Virtual Private Network да се активира на друг регион.
И пишува "Preorders purchased after 19.08.2015 will be delivered to 15.09.2015." Значи кодот ќе стаса на 15ти, иако нема потреба од толку чекање..
Ова е само за русија

Да, Region Locked е. Може да ја активирам со VPN, ама дали ќе остане така.
Незнам тоа, бсрај мулти иначе треба да се зезаш цело време со адресите

А да ја активирам па offline да ја играам? Ќе може така изгледа.
Па незнам ако е за регион русија па ке прави проблем околу активацијата

Па незнам ако е за регион русија па ке прави проблем околу активацијата
А ако ми стаса играта како gift (RU), тогаш треба да ја активирам со VPN, а може да ја симнам и играм без VPN.

Те оваа на пример.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom