Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
имам за продавање BMW e30 318 со атестиран плин нов поставен годинава и регистрирано е ако има заинтересирани можат да пишат ако треба и сличиња ке клам

Вака произведено е 1984 али е модел што се произведуваше до 91 година модел е30 има поминато околу 185000км купено е од лицитација пред 10 гоидни и во многу добра состојба нема нигде ни корозија фатено цената му е 2300евра со плин атестиран купен, наместен и атестиран 2008 година знацие е со нов плин и е регистрирано до март месец 2009 и е 1800кубици.
viewer.php

имам слики пробвам да ги качам ама не знам како точно одам на pic.mkd.net ги клавам сликите ги хостирам и после не знам кој линк треба да го ископирам во местото внеси слика на форумот

Барам гуми 205/50/16.Ептен ми е хитно да ги најдам,дали некој знае каде можам да најдам ваква гуми,ама половни,не нови.

Барам гуми 205/50/16.Ептен ми е хитно да ги најдам,дали некој знае каде можам да најдам ваква гуми,ама половни,не нови.

Фала што ме потсети:

Продавам 4 гуми Мишелин Пилот Примаси 195/55 R 15.

Може да ги погледнете во мојата галерија на профилот монтирани на Ксарата.
Сликите се две недели пред менување.

Ако знае некој кај да купам некое "нешто" шо се ставало во упаљачот на колата, и можело да се става УСБ уредче. За да слушам музика од усб, а да не мењам радио пошо ми е фабрично. И цени ако знае некој:)

@armin06

Ќе си земеш mp3че и полнач за во кола, илез од слушалки и во aux in во астрата ( кај рачната е) и пичи. :)

Чекај значи, полнач за во кола за мп3? Тоа е нештото а? :D

@ Армин
Имаше на бит пазар една продавница се продава тоа што го бараш ја си купив за мене и мн е добро имаш 2гб го ставаш во упаљач и тераш негде околу 600 ден е мислам не знам точно со усб иначе се поврзува со компјутер !

Armin ваква ти е работата.... Имаш такви направи 2 типа. Едното ти е мп3 плеер за кој ти треба цд/аукс влез во радиото (+ екстра додаток од чакмак за полнење доколку се испразнат батериите), а другото е радио со меморија, кое ги емитува мп3-ките на некоја фреквенција а ти само треба да го поддесиш радио-приемникот на дадената фреквенција. Во телото е како чакмак на долниот дел, го ставаш во него и предноста е што немаш еден куп жици.

Еден другар продава веспа ваква
150купика, 2007година, има поминато ептен малце-окулу 500километри. Ке му земам слики па ке ставам слики од неа. Исправна е, работи се, пали вози....
Цена: 750 еура
ЕВЕ поеќе инфо
Ако има некој заинтересиран или ПП или тука нека пише

Извинете можеби прашањево ќе звучи малку глупаво ама :tapp: јас мора да си прашам.
Колку евра се отприлика маздите RX-6/RX-8 во Македонијава над 2000 година произведени, и дали има негде по салониве за на ново да се купат и ако да колку се таму?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom