Купувам invite за hd-bit.ro

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
ми фалат уште 200 поени за да можам да пратам 5 покани
Би сакал и за мене една покана ако ти остане. За аплоад немај галје, 150гб имам едвај пола ги трошам, така да немам мука да одржавам аплоад. А и нема нешто многу да симињам зашто немам место баш на хард диск од што имам цели колекции филмови и серии...

43290469.jpg

Иначе од приватниве ХД тракериве кој е најдобар?

Би сакал и за мене една покана ако ти остане. За аплоад немај галје, 150гб имам едвај пола ги трошам, така да немам мука да одржавам аплоад. А и нема нешто многу да симињам зашто немам место баш на хард диск од што имам цели колекции филмови и серии...

43290469.jpg

Иначе од приватниве ХД тракериве кој е најдобар?
ок ке те имам во предвид
инаку нз кој е најдобар, али бит-хдтв монгу ми се допаѓа

Што бидна? Доби можност да даваш покани?

830 поени имам, ми фалат уште 170 за да ви ги пратам тие 5 покани
инаку не ме прашувајте веке за покани, сите 5 ми се резервирани

Jane , a ti da pratis za torrentleech ???

Пред некој ден ја дадов на тетин ми. Одамна му ја имав ветено, чекаше само први да дојде да му активираат нов пакет со 150 гига. Ако има наредни, ќе ви пишам во темава.

830 поени имам, ми фалат уште 170 за да ви ги пратам тие 5 покани
инаку не ме прашувајте веке за покани, сите 5 ми се резервирани

Едната за мене ја резервира или ме заборави? Не сум баш задоволен од Torrentleech за ХД филмови...
ок ке те имам во предвид

Пред некој ден ја дадов на тетин ми. Одамна му ја имав ветено, чекаше само први да дојде да му активираат нов пакет со 150 гига. Ако има наредни, ќе ви пишам во темава.

Едната за мене ја резервира или ме заборави? Не сум баш задоволен од Torrentleech за ХД филмови...
да, за тебе и другите што до сега ми побараа, значи за нови што сакаат ке немам

Може не е за тука, ама на Замунда ми го избришале јузерот, а нема за регистрирање на нов. Да не работи на принцип инвајт? Или да чекам кога ќе имаат отворени врати пак?

да, за тебе и другите што до сега ми побараа, значи за нови што сакаат ке немам
Океј, ќе почекаме, сабота ми завршува колоквиумска недела, па ќе имам време за гледање филмови:)
Дај некако да ја убрзаме работава од кај нас да аплоудираме:pos: Се шалам ќе си чекаме регуларно, не вреди да те банираат за малце :smir:

Може не е за тука, ама на Замунда ми го избришале јузерот, а нема за регистрирање на нов. Да не работи на принцип инвајт? Или да чекам кога ќе имаат отворени врати пак?

Нема покани, треба да чекаш да отворат регистрации пак. :/

Инаку Razor, ако и мене ме сметаш во тие пет, одлично, ако не, ок е, сепак не може сите да влеземе во потесниот избор. :)

Трну, на замунда обично на секој 2-3 месеци ја отвараат можноста за регистрација и тоа само во доцните вечерни часови, и толку и трае само неколку часа после повторно затвараат...Барем јас така направив два јузери, едниот за мене а другиот за братучед ми...Ако некогаш ти треба торент од замунда не се двоуми да побараш тука сум...:helou:

Абе дајте луѓе покана

Трну, на замунда обично на секој 2-3 месеци ја отвараат можноста за регистрација и тоа само во доцните вечерни часови, и толку и трае само неколку часа после повторно затвараат...Барем јас така направив два јузери, едниот за мене а другиот за братучед ми...Ако некогаш ти треба торент од замунда не се двоуми да побараш тука сум...:helou:
Нема да те банираат ако симнуваш од исти јузер на два различни компјутери? Или не се толку строги како TorrentLeech:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom