Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, многу е гејски да се мачкаш со стикче под мишка. Поготово влакнеста.isabelle напиша:стик, is so gay![]()
Kamomilicata super opusta ama dosta cesto mi se desilo da odvaj stanam od kada koga ja koristam123 напиша:Еве што користам од природните:
Во полна када ставам едно млеко и една ванила.
Како алтернатива за купка против настинка односно во случај да се нема или е потрошена, ставам седум, осум кесичиња чај од камилица.
Allita напиша:preporacajte mi kupka koja ke mozam da ja napravam ili kupam od prodavnica ne e bitno kolku koshta samo da funkcionira - relax i umorna koza....
pozdrav i fala
123 напиша:Нема врска каква купка користиш, само да ти одговара миризбата и ако знаеш да си направиш атмосфера, како тивка музика, свеќички запалени, стапчиња миризливи, винце итн., Најдобар лек за опуштање а поготово на крај од еден стресен ден.
123 напиша:Па стави литар млеко (тоа за кожата е суууупер) стави си филтер кесички од камилица и плус од нане посто дава убав мисрис. Природно ти е така да немаш негативни ефекти, а можеш во секое време да си го направиш.
http://www.voxmagazin.com/Moda/koymetika1.htmlAllita напиша:preporacajte mi kupka koja ke mozam da ja napravam ili kupam od prodavnica ne e bitno kolku koshta samo da funkcionira - relax i umorna koza....
pozdrav i fala