Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se soglasuvash so ova sto go komentirav ? Ako ne se soglasuvash kazi vo koj del gresam...
Да не испадне дека поефтино е да си ја купи нафтата на бензиска!Де полимеризација и она се загрева на одредена температура ко божем некој ке му го украде патентот
Таја одредена температура е 470 целзјусови степени а колку е тоа само еколошки и колку е здраво за околината тоа е веќе друга приказна
Кој го знае дали му е поевтино да си ја купи од бензиска може за загревање да користи и прегорено моторно уље кое е исто така канцерогено, или да загрева со стари гуми такви таленти никогаш не можеш да ги предвидиш.Да не испадне дека поефтино е да си ја купи нафтата на бензиска!![]()
Polymer Energy®, LLC. is a joint venture between Northern Technologies, a leading materials science company, and Zbigniew Tokarz, the inventor of this innovative technology. U jebote blagi Bog, koja prevarantska firma.....se nadevam deka makedonskiov investitor od Kumanovo e nekoja manga koja misli da kjari nekoi EU mutni fondovi , onie po pola svakome..za zastita na covekova okolina ili e nekoj zdebelen tetreb za skubenje, kakvi se baraat pod drvo i pod kamen......, ako go znaes javi mu deka dobro poznatiot&concrete technology,LLC.® ke mu napraat takva instalacija i ke ja pustat vo rabota za pola para......Не е негова технологијата.
http://www.polymerenergy.com/
И за пола време од она што треба да му стигне технологијатаPolymer Energy®, LLC. is a joint venture between Northern Technologies, a leading materials science company, and Zbigniew Tokarz, the inventor of this innovative technology. U jebote blagi Bog, koja prevarantska firma.....se nadevam deka makedonskiov investitor od Kumanovo e nekoja manga koja misli da kjari nekoi EU mutni fondovi , onie po pola svakome..za zastita na covekova okolina ili e nekoj zdebelen tetreb za skubenje, kakvi se baraat pod drvo i pod kamen......, ako go znaes javi mu deka dobro poznatiot&concrete technology,LLC.® ke mu napraat takva instalacija i ke ja pustat vo rabota za pola para......
......sepak ne bi bilo loso da go koristi nasiot univerzalen SLJBNKTW katalizator za piroliza napraven od kocanska specijalna arpa, koj e sest pati poevtin od toj indiskiot na indiskata Northern Technologies i ova indijcive se iskurnazijqa da si ibat vekot.....И за пола време од она што треба да му стигне технологијата
А да ке заборавев и да не користи катализатори во тој процесот да не фрла пари и на нивсве да му биде чист ќар
хе...се сеќаваш на филмот Враќање во иднината.....и тоа автомобилот со неговиот генератор кој се и сешто претвараше во ЧИСТА ЕНЕРГИЈА????http://www.youtube.com/watch?v=qGGabrorRS8
--- надополнето: Jul 11, 2011 9:20 PM ---
interesno interesno
А бе... ти нешто во последно време... многу по медицинава..... да не фати некоја докторка?Што ти е гајлеДодуша мене не ми е гајле. додека децата во кисела вода, аеродром,драчево. горно лисиче,Авто команда па негде до џорче ( малку и пошироко) ке се раѓаат со деформации, и родени алергии, млади луѓе ке умираат од леукемија со нова мутација 315 на истата.Рак колку сакаш поише има одколку што има ракчиња во маркова река итн итн, али ти кажувам мене не ми е гајле а и зашто да ми биде гајле кога денес е во мода поише да сакаш кучки и мачки отколку луѓе, а и битно е да се земе некоја пара
Всушност ич не се замарамзнаеш и зашто.
НАВАЛТЕ НАРОДЕ ЕВТИНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ДЕ-ПОЛИМЕРИЗАЦИЈА КАКО И ИЗРАБОТКА НА БРЕНЕРИ ЗА СОГОРУВАЊЕ НА ПРЕГОРЕНО МОТОРНО МАСЛО ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА КОТЛИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ.