Кучиња скитници

• Креатор на темата Креатор на темата ° Tinna °
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    636
Kojznae kolku navistina I'ma lugje kasnati sto ne prijavuvaat I ne tuzat. Vistinskata brojka e sigurno 2-3 pati pogolema
И јас се мислев да не пријавувам од жал да не го успијат кучето ама после тоа малтретирање по државна со раскрвавана нога и исцепени фармерки кое патем беше мое прво искуство со државна си реков нек се ебат и те како треба да ги тужиш само заради тоа малтретирање и тој обид од клиника. Сами ти ѕвонат адвокати откако ќе пријавиш во полиција кои дознале "случајно" дека те каснало куче и ти велат отприлика толку ќе добиеш ние толку ти бараме. Кучето сеуште си се движи на исто место и ден денес, само одам од спротивната страна кога ќе го видам. 15цм убав белег ми остави да раскажувам на деца и внуци.

Абе слушнавте ние од елитата во Битола колку пари трошиме за хранење и грижа на кучињата скитници ?

Отсекогаш офарда сме биле како сакате речете :LOL:

И јас се мислев да не пријавувам од жал да не го успијат кучето ама после тоа малтретирање по државна со раскрвавана нога и исцепени фармерки кое патем беше мое прво искуство со државна си реков нек се ебат и те како треба да ги тужиш само заради тоа малтретирање и тој обид од клиника. Сами ти ѕвонат адвокати откако ќе пријавиш во полиција кои дознале "случајно" дека те каснало куче и ти велат отприлика толку ќе добиеш ние толку ти бараме. Кучето сеуште си се движи на исто место и ден денес, само одам од спротивната страна кога ќе го видам. 15цм убав белег ми остави да раскажувам на деца и внуци.
Пријави кое куче било, треба да се успие гнасата.

Како бе го жалите кучето а истото тоа можело да ве усмрти вас ???
Сакам животни, да не ме сфатите погрешно, ама би го претепала со стап да ми се деси истото, истото и за човек важи не правам разлика.
И не ми проповедајте од типот на муабети ама тоа не е криво, греота е што го оставиле на улица, животински инстинкт и шо ти јас знам.

Абе слушнавте ние од елитата во Битола колку пари трошиме за хранење и грижа на кучињата скитници ?

Отсекогаш офарда сме биле како сакате речете :LOL:
ах вие, плава крв. Ставките што ги чув се за лавој хранење :)

Џабе се обидуваше да ги избегне џукелите. Требаше да се симне да ги погали, да им шепка „пакацибети“ и сѐ ќе беше во ред. :unsure:

вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча

Последно уредено:
вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча.
Јас мислев комита си а ти со селфи стик маваш џукци :D

Ти ја намирисале печеницата

брат, јас секогаш сум два чекори напред. Шерам еве некој типс за човека да му се најде и да се осеќа побезбеден.

Продолжуваат маките на недолжните џукели, тие не се криви што двоногите животни и натрапници во џукелската животна средина - тие никако да научат на готовс да носат чаша (или отворено шише) вода со себе. Затоа младенчињата на двоногите животни се fair game. :unsure:

Море неделава бев на гробишта, ба ба ба какви кучиња има, кангали. Нема спас ако ти скокнат. Башка и подмладок имаат, не ги "исчистиле" добро.

Back
На врв Bottom