Кучиња скитници

• Креатор на темата Креатор на темата ° Tinna °
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    625
Kojznae kolku navistina I'ma lugje kasnati sto ne prijavuvaat I ne tuzat. Vistinskata brojka e sigurno 2-3 pati pogolema
И јас се мислев да не пријавувам од жал да не го успијат кучето ама после тоа малтретирање по државна со раскрвавана нога и исцепени фармерки кое патем беше мое прво искуство со државна си реков нек се ебат и те како треба да ги тужиш само заради тоа малтретирање и тој обид од клиника. Сами ти ѕвонат адвокати откако ќе пријавиш во полиција кои дознале "случајно" дека те каснало куче и ти велат отприлика толку ќе добиеш ние толку ти бараме. Кучето сеуште си се движи на исто место и ден денес, само одам од спротивната страна кога ќе го видам. 15цм убав белег ми остави да раскажувам на деца и внуци.

Абе слушнавте ние од елитата во Битола колку пари трошиме за хранење и грижа на кучињата скитници ?

Отсекогаш офарда сме биле како сакате речете :LOL:

И јас се мислев да не пријавувам од жал да не го успијат кучето ама после тоа малтретирање по државна со раскрвавана нога и исцепени фармерки кое патем беше мое прво искуство со државна си реков нек се ебат и те како треба да ги тужиш само заради тоа малтретирање и тој обид од клиника. Сами ти ѕвонат адвокати откако ќе пријавиш во полиција кои дознале "случајно" дека те каснало куче и ти велат отприлика толку ќе добиеш ние толку ти бараме. Кучето сеуште си се движи на исто место и ден денес, само одам од спротивната страна кога ќе го видам. 15цм убав белег ми остави да раскажувам на деца и внуци.
Пријави кое куче било, треба да се успие гнасата.

Како бе го жалите кучето а истото тоа можело да ве усмрти вас ???
Сакам животни, да не ме сфатите погрешно, ама би го претепала со стап да ми се деси истото, истото и за човек важи не правам разлика.
И не ми проповедајте од типот на муабети ама тоа не е криво, греота е што го оставиле на улица, животински инстинкт и шо ти јас знам.

Абе слушнавте ние од елитата во Битола колку пари трошиме за хранење и грижа на кучињата скитници ?

Отсекогаш офарда сме биле како сакате речете :LOL:
ах вие, плава крв. Ставките што ги чув се за лавој хранење :)

Џабе се обидуваше да ги избегне џукелите. Требаше да се симне да ги погали, да им шепка „пакацибети“ и сѐ ќе беше во ред. :unsure:

вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча

Последно уредено:
вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча.
Јас мислев комита си а ти со селфи стик маваш џукци :D

вчера ме нападнаа едно 3. Али имам еден селфи стик на расклопување, го вадиш тоа и одма бегаат. Кој се осеќа загрозен, има на Тему може да наруча
Дај слика да видам од кој стик имаш?

Ти ја намирисале печеницата

брат, јас секогаш сум два чекори напред. Шерам еве некој типс за човека да му се најде и да се осеќа побезбеден.

Продолжуваат маките на недолжните џукели, тие не се криви што двоногите животни и натрапници во џукелската животна средина - тие никако да научат на готовс да носат чаша (или отворено шише) вода со себе. Затоа младенчињата на двоногите животни се fair game. :unsure:

Море неделава бев на гробишта, ба ба ба какви кучиња има, кангали. Нема спас ако ти скокнат. Башка и подмладок имаат, не ги "исчистиле" добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom