BiG_kIsS
You talk too much... Let me shut you up
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 3.414
- Поени од реакции
- 2.923
@LazarG се надевам дека „не знаеме што е ветеринар“ го мислиш во смисол на болести, зашто сепак куче треба да иде на ветеринар на проверка и за вакцини како и ние луѓето.
Ние храниме со купечка храна, и немаат никаков здравствен проблем кучињава. Не ја купуваме најскапата зашто мислам дека не секогаш најскапото е најдобро... Ама имаме истражувано и ја купуваме најдобрата што можеме да си ја дозволиме.
Иначе имам читано за сирова храна, али немам баш креирано мислење на таа тема
Баш ме интересира дали некој друг го храни кучето така? И други мислења на таа тема? И ако некој не го мрзи да подобјасни нешто повеќе 
@Papillon.Papi не сакав да кажам дека одредени градници се лоши, туку дека било кој градник ако не се користи правилно може да му наштети на кучето. Не дека сум ги пробала сите градници, ама не верувам дека има лоши градници, само треба да го најдеш правиот за твоето куче
И незнам зашто би било лошо носење градник кога се помали... Јас немам ништо такво слушнато
Ние храниме со купечка храна, и немаат никаков здравствен проблем кучињава. Не ја купуваме најскапата зашто мислам дека не секогаш најскапото е најдобро... Ама имаме истражувано и ја купуваме најдобрата што можеме да си ја дозволиме.
Иначе имам читано за сирова храна, али немам баш креирано мислење на таа тема

@Papillon.Papi не сакав да кажам дека одредени градници се лоши, туку дека било кој градник ако не се користи правилно може да му наштети на кучето. Не дека сум ги пробала сите градници, ама не верувам дека има лоши градници, само треба да го најдеш правиот за твоето куче