I
IBIZA SOUND
Гостин
епа има некои кучиња со долги а некои со краткиКако мислиш што е разликата ???
Искажи се поубаво, вака неможам да те сватам што сакаш да прашаш.
Инаку мене со кратка опашка ми се поубави.
зошто му ги сечат опашките,што е разликата со долга и кратка опашка
).problemot e sto sega pocnalo da kiva,trebase utre da idam da go zemam no mi javija deka na terapija prvo moralo da odi.vozrasno e okolu 2 meseci i mnogu malo.taka da narednata nedela si zemam sestra.Gi smetam za lugje ednostavno kucinjata.Tatko mi nesaka,no ja vo mojata soba kje go cuvam.Mora da imam pridrzuba,imam i ribi i nadvor kuce no vnatre se crknuva od dosada.Imam i macor ali podiven e.Shto mislite dali treba da go kupam?? mislam deka vredi za tie pari...no strav mi e da ne umre dodeka po avtobusot go donesuvam sepak vo volnen 4orap kje go piknam.Pozz!
), па и тоа е една од причините за сецкање. Али најглавна причина е борбите со кучиња, а после нејзе дека се поубави без опаш- што мене лично ми е огромен апсурд. Они си се прекрасни како раса, без разлика дали имаат или немаат опаш.
.....ужива кога е пуштен да шета пред мене како ловџиско куче,ама пошто не е за таа намена,а лесно може да биде удрен од некој автомобил или нападнат од друг пес не сум раат кога го шетам отпуштен,а зимава го правам тоа често