Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од препораки можам да те пратам кај Ксенија на ветеринарен факултет да го прегледа и да ти даде терашија за санирање на проблемот.кучево има проблем со едното око,како воспаление и му е затворено малку,прво мислев е удрено или од паразити е вака.. некој шо имал сличен проблем препораки ? Прегледај го приврзокот 166733
Не е нешто нај храна.Да додадеш уште нешто ситно ке земеш треинер натурал што е далеку подобра.Имам храна за кучиња pedigree гледам некои викаат дека се не квалитетни некои викаат дека се добри јас искрено ги зедов заради тоа што се добри за крзното а тоа и му треба на моето куче (хаски).Мене храната ми изгледа дека е добра на почеток не ја јадеше а сега е во ред.Па сакам да прашам дали оваа храна е добра?
Дали ја има во маркетите и дали има некоја разлика во цената?Не е нешто нај храна.Да додадеш уште нешто ситно ке земеш треинер натурал што е далеку подобра.
Јас ја зимам од еден петшоп во Драчево цената е 200 денари а е многу подобра од педигре.Дали ја има во маркетите и дали има некоја разлика во цената?
200 денари 2 кила?Јас ја зимам од еден петшоп во Драчево цената е 200 денари а е многу подобра од педигре.
1kg 200 денари200 денари 2 кила?
Ако имаш доволно време за да му се посветиш можеш.Од искуство ке ти кажам 4 пати да го носиш надвор ке треба (отприлика) 2 пати за нужда 1 долга прошетка и уште еднаш трчање или тренинг.Енергични кучиња сеПрашање :
Амстаф за во стан. Да или не?
Дали кога расне би било деструктивно? Да моча, кака, јаде/гризе кај стигне?