Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мижи асам да те баам. Како со опимумот и хашишот во Афганистан, после инвазијата буквално експлодира. За да откако се повлечат Талибснциве целосен бан да воведат и да го изгасат. Поголеми нарко конзумирачи нема од Јенките.![]()
María Corina Machado interview: Venezuela Nobel winner promises Israel alliance | Israel Hayom
Venezuela's Nobel Peace Prize-winning opposition leader María Corina Machado has survived 15 months underground facing death threats from Nicolás Maduro. In an exclusive Israel Hayom interview, she reveals her strategy for democratic transition and promises Venezuela will relocate its embassy to...www.israelhayom.com
Den pred da se izdesi ova sto se izdesi
Klan na pedofili i sekta sto od dno na dusa mrzi hristijani i belata rasa generalno gledano, sto ja oslabnuva Evropa sekoj den sve poise i poise radi niza podanicki i usloveni politicari si go vozi svetov kako saka.
Овие како тргнале ќе мора цел јазик да измислат за да ја прикријат лицемерноста и дволичноста. Им се измочаа јенките на тој руле басед ворлд. Не е ниту прв пат.... This is not the time to comment on the legality of the recent actions ...
Зошто не крадат од вкусната храна?Така. Прав си.
Они души помагаат само кај што има ресурси. Пошто ништо немаат асално. Секој што го знам што беше последниве 4 год во САД рекол дека храната е дно на вкус. Немаат ништо свое, дрпаат од цел свет што стигнат. Вештачка држава. Не постојат ( не буквално де).
Are the Jews in the room with you right now?Ne e bitno Tramp sto kazue, tuku tie sto go kontroliraat, Tramp ko Tramp u mnogu navrati implusivno si teral, na krajot dejstvuva onaka kako sto mu e nalozeno, zaso ili toa, ili 5k rezolucija snimka kako java 12 godisna.
Го кренаа како пилиштар по гаќици од дома, требаше и Sr. да им речи.
Хахахахах овој среќна нова година им вика![]()
Убаво си кажа Тулси. Трамп најверојатно ќе се повлече кога ќе дојде нова влада, со гаранција дека американските нафтени компании ќе ја водат логистиката и експлоатацијата на нафтата.
Нека трепка ова
Колку фер и мирољубиво од ТрампУбаво си кажа Тулси. Трамп најверојатно ќе се повлече кога ќе дојде нова влада, со гаранција дека американските нафтени компании ќе ја водат логистиката и експлоатацијата на нафтата.
Трамп ги гледа интересите на САД. Фер и мирољубие ти е чист алтруизам, убаво на хартија, но не фукнционира во реалниот свет.Колку фер и мирољубиво од Трамп