Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гадафи и Мадуро не се исто, како што ни Венецуела и Либија.Зашто да не?
Отстранувањето на Гадафи ги реши проблемите во Либија, која денес е демократска земја а не диктатура. Ирак исто така бенефицираше од отстранувањето на Хусеин и денес е демократска земја, Сирија - исто и тн.
Нема да ја остават ко Либија, ќе си најдат нивни луѓе што ќе продолжат да роварат.Зашто да не?
Отстранувањето на Гадафи ги реши проблемите во Либија, која денес е демократска земја а не диктатура. Ирак исто така бенефицираше од отстранувањето на Хусеин и денес е демократска земја, Сирија - исто и тн.
Гадафи и Мадуро не се исто, како што ни Венецуела и Либија.

Okolu Cuba imaat seuste funkcionalen dogovor od sovetsko vreme deka nema da se napagaНема да ја остават ко Либија, ќе си најдат нивни луѓе што ќе продолжат да роварат.
Туку се прашувам дали ќе запрат тука или ќе продолжат со Куба.
Рон, болдираново никаде не го напишав јас, ама веќе кога влечеш за јазик, еве хипотетички замисли како ќе течеше воената операција доколку Русија беше способна во рок од 24 часа да го киднапира Зеленски, и да го убие Министерот за одбрана на Украина? Немаше ни да има воена операција...Ама ете сега тоа ќе ви е оправдувањето и да не речам `тешењето`, хеликоптерите се движеле непречено...па зошто ја споредувате тогаш украина со венецуела? Русија пропадна не направи ништо, вака се праела специјална воена операција. А хеликоптериве летаат непречени од никого, као некое село да споредуваш си освоил![]()

Рон, болдираново никаде не го напишав јас, ама веќе кога влечеш за јазик, еве хипотетички замисли како ќе течеше воената операција доколку Русија беше способна во рок од 24 часа да го киднапира Зеленски, и да го убие Министерот за одбрана на Украина? Немаше ни да има воена операција...Ама ете сега тоа ќе ви е оправдувањето и да не речам `тешењето`, хеликоптерите се движеле непречено...![]()
Nema da ima potreba, zaso ova kje se resi brzo poteznoMene me interesira dali i tuka ke se kubat kosi kako za Ukraina od istite lica. Ke postiraat gradinki, decinja ,civili i ke se pritresvaat za se i sesto![]()

Sepak, napadnata e suverena zemja. Kolku sakat neka pazat civilni zrtvi ke ima.Nema da ima potreba, zaso ova kje se resi brzo potezno![]()
E kje ima 10, na smetka na pola milion tuka.Sepak, napadnata e suverena zemja. Kolku sakat neka pazat civilni zrtvi ke ima.
A kolku e dozvoleno ?E kje ima 10, na smetka na pola milion tuka.