Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
concrete...biger picture
Aj ti da si USA ke sakas na teritorija koja ja dominiras neli da imas rasporedeno sili po site strateski mesta ... nesto nakaj istocna Makedonija nema sili preraspodeleno ... kako da se otkazale od taa pomisla ...ako gradis nekoj objekt imas neli namera da ostanes poveke vreme okolu nego ... uste da zboram ???
Aj sega EPTEN BIGER PICTURE...sto k..r ke mi treba raspreduvanje na trupi na teren koj nema nikakva strateska vrednost , osven da napravam "signalna kuka" na Gradiste , na eden realno mnogu bezbeden prostor vo dlaboka pozadina na SE...
ne planiram da okupiram nisto , bidejki se sum okupiral, Rusija mi e preku sedum morinja , sedum planini i sedum gori..
Baska Makedonija ima seuste mnogu cisti vodi , tuku taka da gi zagaduvam....koga veke ja imam vo posed...sigurno nema da ja degradiram NAJJUZNATA ZELENA ZEMJA..
Baza veke imam na i onaka najgolemoto buniste vo Evropa....poveke mi treba igri,zabava , relaksacija...DAVAJ TOA TVOITE PREDLOZI...da gi realizirame...zaedno
uste da zboram ???
PS kao zvucam?????? isto ko Romel/Paton na kvadrat...?![]()