Кристина Агилера

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Ма направив search на темите за Кристина и ништо не најдов. И си викам како смее да нема нешто за неа коа е феноменална. Не знам за вас но јас многу си ја сакам. Глас има невероватен, коа ке отвори уста да те остави без здив.
На почетокот коа почна со тоа тин поп срањето стварно не ја сакав. Едноставно не и беа убави песните, ептен генерични и беа, она беше формула за стереотипот на тој денс-поп трендот. Али од кога и излезе Stripped не да си ја сакам, душа давам за неа :icon_lol: Албумот го слушам религиозно затоа што нема песна на него што не е убава.

Така да ме интересира, има ли други фанови тука на форумов? Или пак ако нема, баш ме интересира што мислат другите за неа (и ај ке ве молам без коментари за тоа колкава курва мислите дека е пошо тоа нема врска). Давајте мислења, ставајте сликички, новости, што ви душа сака. :icon_lol:

П.С. Дај некој ако знае нека пише тука на која дата или барем кој месец ке и излезе новиот албум.

Јас Кристина Агилера не ја сакам како личност воопшто .. Убава е едно друго али незнам некако не ми прави кејф ..
И ги сакам само баладите .. многу и се убави

Mmmm X-tina Aguilera. Аууууууу
Сакам... сакам... многу ја сакам Кристина. И мене на почетокот ми беше, оф леле мајко уште една американка што пее лигави песнички. Инаку Стрипд е навистина одличен албум со прекрасни песни.
Тогаш ја надмина фазата кога си нанесуваше физичка болка за да не ја чувствува душевната болка, и имаше 13 пирсови на своето тело. Ух колку прекрасно човечко суштество...

Tonchie напиша:
Mmmm X-tina Aguilera. Аууууууу
Сакам... сакам... многу ја сакам Кристина. И мене на почетокот ми беше, оф леле мајко уште една американка што пее лигави песнички. Инаку Стрипд е навистина одличен албум со прекрасни песни.
Тогаш ја надмина фазата кога си нанесуваше физичка болка за да не ја чувствува душевната болка, и имаше 13 пирсови на своето тело. Ух колку прекрасно човечко суштество...

Брат, една слика од неа, малку кремче и една крпа, и трк у купатило...:kajg:

Хмммм....ми се допаѓаат нејзините песни ама неа ја мразам.....едноставно ја мразам а за слики ако сакаш имам куп од неа....ама кој ќе ги аплоадира....ме мрзи....ај кога ќе дојдам од школо ќе закачам некои

П.С.Иако Кристина Агилера има убави песни на Бритни Спирс повеќе ги сакам

ima ubavi pesni a i grom izgleda mene poveke mi se sviga so crna kosa
christina%20aguilera22v.jpg

Дефинитивно со плава коса ама долга....кога се појави прв пат таква беше

Ни ја сакам ни ја мразам. Единствено песна што ми се допаѓаше од неа беше Dirty. Ама за разлика од Britney мое мислење е дека Кристина е подобра :)

Типката е закон,знае што сака во животот,и што е најважно,воопшто не ја интересира мислењето на другите.Е тоа е за РЕСПЕКТ:cuc::cuc::cuc:

Има по некоја интересна песна извадено ама ретки се во секој случај
А за изгледот не праам муабет,според мене една од најубавите пеачки!!!

На нејзината музика можам да кажам дека сум рамнодушен, ама не и на нејзиниот изглед. :)

Jaс ја мразам во поглед на карактерот а од песните ми се допаднале:Beautiful,Genie in a bottle(ne sum siguren dali taka se pisuva),The voice within,Dirty,Can't Hold us Down,Car wash,Fighter i tolku se mislam...ako mi tekne uste nekoja ke dopolnam....a od Britney definitivno ima mnogu poveke:I love rock and roll,I'm not a girl,Toxic,Everytime,Lonely,Girl in the mirror,I'm a slave 4 u,Cinderella,Outrageous,Sometimes,Someday....i aj da ne gi nabrojuvam natamu.....(mnogu se)

Super si e devojceto ima se so treba za da bide peacka :):):):) i barem ne se ligavi kako Britney i bas i e gajle so mislat drugite (kako si kaza SchoolGirl) i najubaa pesna (spored mene) i e Dirty.

Ај малце оплакнете очи

christina-aguilera-008.jpg

christina-aguilera-003.jpg

christina-aguilera-004.jpg

christina-aguilera-013.jpg

lg1a.jpg

rs_06.jpg

christina-aguilera-76.jpg

BeBe11 напиша:
Ма направив search на темите за Кристина и ништо не најдов. И си викам како смее да нема нешто за неа коа е феноменална. Не знам за вас но јас многу си ја сакам. Глас има невероватен, коа ке отвори уста да те остави без здив.
На почетокот коа почна со тоа тин поп срањето стварно не ја сакав. Едноставно не и беа убави песните, ептен генерични и беа, она беше формула за стереотипот на тој денс-поп трендот. Али од кога и излезе Stripped не да си ја сакам, душа давам за неа :icon_lol: Албумот го слушам религиозно затоа што нема песна на него што не е убава.

Така да ме интересира, има ли други фанови тука на форумов? Или пак ако нема, баш ме интересира што мислат другите за неа (и ај ке ве молам без коментари за тоа колкава курва мислите дека е пошо тоа нема врска). Давајте мислења, ставајте сликички, новости, што ви душа сака. :icon_lol:

П.С. Дај некој ако знае нека пише тука на која дата или барем кој месец ке и излезе новиот албум.
ima i drugi sto ja sakaat,primer jas :icon_lol: otsekogas sum ja sakala,pesnite i se grom,glas ima fenomenalen,izgleda odlicno...mnogu si ja sakam.i neznam sto im e filmot na onie sto svirat kurva bila ona bila.so sekoja pesna se menja i imidzot.kolku sto znam najmnogu se krena prasina za spoto na Dirty,kao dekek bila premnogu provokativno oblecena za spot koj ke ja gleda cela javnost.Dirty e pesna u brz i energicen ritam,tekstot e provokativen,taka da i ona treba da bide i oblecena i da se ponasa provokativno,bas kako sto e.neznam zasto tolku svirenja,koga i samite znaat deka pesnata etop,a isto i X-Tina.:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:kako sto ide paesnata taka ide i imidzot na zvezdata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom