Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
успешен мафијаш не излага у јавност и не се фура со песните КО САМ ЈА КРИСТИЈАН
не отвара веб страно со слики и клипови од затвор па нешо сликчиња се праи фаца кој бил како бил од детството...тоа за мене е клошар...може има кеш и се е ок али глупак е

site vie od centar ste isti covekot e car

C.P.B. pusete:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Живти све! А во негово време не постоеле факултети, немало театри и кино сали, немало книги а? Кое е тоа негово време? Камено доба?!

Органски не можам да поднесам вакви размислувања, поготово за вакви луѓе...

А јас па незнам зошто ..па неможам да ги поднесам органски ваквите размислувања...Не сите ама 95 % сонувате да бидете како овој!!!...не мафијаш...али толку богати...со таков грб околу тебе...со пројдено 50 различни земји...и 50 куќи,станови во тие земји....(без лежење затвор)... :D:D а гледам ти си многу културен и учен дечко...и одиш по кино...и библиотеки....искрен одговор сакам на ова сега...Да ти се укаже шанса да бидеш најпознатиот човек во Македонија...Да ти имаат сите страв...за удараш рекет на се што стигнеш....да држиш 50 кафиќа во Скопје...Да имаш хотел во Монте Карло...???НЕ БИ ГО ПРИФАТИЛ ОВА???БИ ОСТАНАЛ УШТЕ ВО ТИЕ БИБЛИОТЕКИ???И БИ ОДЕЛ ВО КИНО??

зошто така пишувате...кога и сами незнаете што сакате...

[zEUs];2326920 напиша:
Вие што трескате такви глупости не ни знаете за кој станува збор, битното е само да имате повеќе смајлиња во постот отколку зборови еве наброј неколку факти и кажи што е смешното во овие 2 поста што каталонец кажа дека бил најголем фраер и ти му одговараш со ''Да бе:):pos:''
Мислиш дека сте смешни?:)

deckovo na vremeto bese nekoj i nesto ama zboram za kraj na 80 i pocetok na 90 ama sega vekje ja nema taa mok vo Srbija ima mnogu novi klanovi i ekipi niz beograd a inaku so znam malku mi e dosaden so toa sto trca da dava intervjua da bide na televizija mi izgleda kako da saka da bide vo centarot na vnimanieto sto za eden mafijas i ne e bas pameten poteg pa izgleda zatoa i pola od zivotot si go pomina vo zatvor covekot zosto povekje se ponasa ko rok zvezda nego ko mafijas

Вие што трескате такви глупости не ни знаете за кој станува збор, битното е само да имате повеќе смајлиња во постот отколку зборови еве наброј неколку факти и кажи што е смешното во овие 2 поста што каталонец кажа дека бил најголем фраер и ти му одговараш со ''Да бе:):pos:''
Мислиш дека сте смешни?:)

Да мислим дека сум смешен :pipi:

Инаку знам за кого станува збор... за најбудалиот чуек на балканот т.е знаеш дека у тепање не е важно кој е покрупер и појак туку кој е побудала, на пример...некој 2 со 2 ми доаѓа ама ја сум побудала ваѓам пишто и го упуцуем xD , епа таков е Голобович :P , инаку тој е не 2 со 2 туку 3 со 3, и знам дека за време за судење се фрлил од 11 спрат (што не ми се веруе) и останал жив но пак има лузни на стомакот, а пак знам дека и е рапер т.е влага у некој филм и рапуе... а у кратки црте... најголемиот мафијаш во србија е, а можда и на балканот :)

п.с а ти што знаеш за него :S

значи не ми се верува дека за ваков ПРОСТАК сте наполниле 11 СТРАНИ :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

[zEUs];2326993 напиша:

Инаку знам за кого станува збор... за најбудалиот чуек на балканот т.е знаеш дека у тепање не е важно кој е покрупер и појак туку кој е побудала, на пример...некој 2 со 2 ми доаѓа ама ја сум побудала ваѓам пишто и го упуцуем xD , епа таков е Голобович :P , инаку тој е не 2 со 2 туку 3 со 3, и знам дека за време за судење се фрлил од 11 спрат (што не ми се веруе) и останал жив но пак има лузни на стомакот, а пак знам дека и е рапер т.е влага у некој филм и рапуе... а у кратки црте... најголемиот мафијаш во србија е, а можда и на балканот :)

Голубович најголем мафијаш на Балканот?
Немој не ме радуј.

[zEUs];2326993 напиша:

Многу си смешен, само ти ќе го заменеш Цацко нема кој друг ајт биди ми поздравен.

Голубович најголем мафијаш на Балканот?
Немој не ме радуј.
Па кој е ? :nesum: т.е у србија кој е ?

Многу си смешен, само ти ќе го заменеш Цацко нема кој друг ајт биди ми поздравен.

Па све е тоа вистина што го кажав... да кажев нешто смешно ќе стаев смајли што се смее :S

[zEUs];2327009 напиша:
Па кој е ? :nesum: т.е у србија кој е ?

Па све е тоа вистина што го кажав... да кажев нешто смешно ќе стаев смајли што се смее :S

u momentov e Joca amsterdam

Има луѓе кои имаат лош узор изгледа...Размислете малце.

Кристијан Голубович е тип на човек што може да го идолизират само тешки сељаци, во нашиот случај SrRulz ака Тони Монатана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom