Крис Браун: "Извини"!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
На две-минутно видео на неговата интернет страница, R&B ѕвездата рече дека “мисли дека дошло време да чуеш извинување директно од мене”. Тој рече дека барал помош и сакал да ги живее истите моменти пак (со Rihanna).

Извор и цел артикл

Мислев ти му се извинуваш на Крис Браун:nesvest::tapp:

Инаку многу фејк го кажува ова, ко да го учел на памет или нешо..
Не покажува една факин емоција...

Отпрвин грдо ја унакази, сега кажува `Извини` кое не изгледа дека навистина го мисли. Па и да го мисли, ќе биде ли толку Ријана наивна да му прости се? Мене напротив, во видеото ми изгледа полн со омраза, не изгледа баш тажен, како што вели. Не е ли малку доцна за `извини`, откако излегоа на суд и сите тие ситници? Или сега бројот на фанови му се намали, па смислил начин како да ја оттргне дамката од себе?

Отпрвин грдо ја унакази, сега кажува `Извини` кое не изгледа дека навистина го мисли. Па и да го мисли, ќе биде ли толку Ријана наивна да му прости се? Мене напротив, во видеото ми изгледа полн со омраза, не изгледа баш тажен, како што вели. Не е ли малку доцна за `извини`, откако излегоа на суд и сите тие ситници? Или сега бројот на фанови му се намали, па смислил начин како да ја оттргне дамката од себе?

LUBOFTA E POSILNA OT SE!

не не
пари пари пари се за пари

cold.gif

Абе и мене ми е жал шо избодеХ една ку*ва :vozbud:

yes yes конечно му текна, ах неможев да спијам дури не и се извини на ријанчето наше мало невино.:pipi:

Многу рано му текнало да се извинува..:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom